Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 541 kJ / 1 085 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 142,05 g |
Tuky | 54,07 g |
Vláknina | 5,45 g |
Cholesterol | 408 mg |
Sodík | 814 mg |
Sůl | 2,04 g |
Sacharidy | 5,85 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kuřecí prsa nakrájíme na 2 cm plátky, osolíme a opepříme. Maso promícháme s tatarskou omáčkou a prolisovaným česnekem. Necháme odpočinout v lednici (alespoň na 1 hodinu).
Krok 2: Poté maso obalíme v hladké mouce a smažíme dozlatova (zhruba 3 min na každé straně). Jako příloha jsou nejlepší americké brambory.
Zveřejněno 15. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí řízky v tatarské omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1QNR
Moje poznámka
Kuřecí řízky v tatarské omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1QNR
Nejnovější recepty
Pohanka s jablky
Přidáno před 13 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami
Přidáno před 15 hodinami
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 18 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 23 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí kečup
Baruska. před 11 minutami
Hraběnčiny výborné řezy
Rorejsek před 4 hodinami
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 11 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 11 hodinami
Krenex
dragomirac před 13 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 13 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 13 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 13 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 14 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 14 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí maso v tatarské omáčce,
kuřecí prsa v tatarské omáčce,
rizky nalozene v tatarce,
řízek v tatarské omáčce,
maso naložené v tatarské omáčce,
kuřeci rizky naložene v tatarce,
kuřecí řízky s tatarkou,
kuřecí plátky v tatarské omáčce,
naložené kuřecí řízky,
řízky v tatarce,
kuřecí maso naložené v tatarské omáčce,
maso v tatarské omáčce,
rizecky v tatarske omacce,
kuřecí prsa s tatarskou omáčkou,
kuřecí řízky v tatarce,
kuřecí řízek naložený v tatarce,
řízky s tatarkou,
kuřecí prsa naložené v tatarské omáčce,
recepty kuřecí maso v tatarské omáčce,
kuřecí maso na tatarské omáčce
Suroviny:
prsa kuřecí,
tatarská omáčka,
česnek,
sůl,
pepř,
mouka hladká,
olej
Komentáře (7)