Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Chřest ala Bismarck

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

bara.it bara.it

Snadný

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 568 kJ /
1 331 kcal
Bílkoviny52,72 g
Tuky122,34 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,07 g
Sodík 1,12 g
Sůl2,64 g
Sacharidy4,73 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Připravíme chřest tak, že odkrojíme zatvrdlé konce. Měkké části řádně omyjeme (daváme ale pozor, abychom nepoškodili špičky). Dáme vařit do osolené vroucí vody a vaříme asi 30 minut (každopádně do změknutí). Krok 2: Ke konci varu si na pánvi připravíme z vajec volská oka a můžeme podávat. Na talíř položíme uvařený chřest, zalijeme olivovým olejem, posypeme parmazánem a na závěr přidáme vejce.

Zveřejněno 12. 6. 2012

Poznámka autorky bara.it

Tento recept je jednoduchy az primitivni, ale v dobe chrestu opravdu vdecny a ja ho delam doma casto. Mam na nem rada to, ze (krome chrestu) je slozen z ingredienci, ktere se doma vzdy najdou ;-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Chřest ala Bismarck

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/w27z

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Chřest ala Bismarck

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/w27z

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (10)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Super receptík,jednoduchý a jistě i dobrý:-p:-p:-p:yes:Zelený chřest jsem dělala minulý týden,dělala jsem ho v páře;-)Mám ještě svazek bílého chřestu,tak to vyzkouším Baru podle tebe:-p:yes:

Co se vareni tyce, po pravde receno jsem ho varila i dele (manzel se nejak zpozdil k veceri:-O;-):-D:-D ) Doba je samozrejme orientacni - uvedla jsem takovou, jakou to obycejne delam ja, jinak si kazdy muze upravit dle vlastnich potreb a prani. :-K Diky moc za hodnoceni a protoze je zatim stale chrestova sezona (alespon tady ano), vyzkousejte;-);-)

Také bych vařila kratší dobu, ale jinak to vypadá velmi dobře. (nejdou mi smajlíky, tak jako že se olizuju) Mám tu recept na kuřecí plátek se zeleným chřestem a kopicí parmazánu, tak vím, jaká je to dobrota.

Barunko, to je bezva!!:yes:

Neumím si představit vařit chřest pul hodiny - to už je pak regulérní chřestová polívka. ;-) Já dávám chřest do vroucí vody a vařím max.8 minut - záleží na tloušťce stonků. Pak je krásně na skus, jak to má být. :-p:yes:

Baruško, krásný, jednoduchý recept, máš to i krásně nafoceno:-):yes::yes:

:-K:-KMoc hezký recept Barunko:yes::yes:

Baru, není 30 minut fakt moc?:-O:-O, já si také myslím, že po max. 10 - 15 min,musí být na skus. My neradi rozvařenou zeleninu, tys ale měla zelený chřest, že, podle fotky. Ten jsem, bohužel, ještě neměla možnost udělat.....

Fakt 30 minut ? Jsem ho vařila deset a zdálo se mi, že byl hotový až moc :-(

Tématické fráze:
chřest recepty, chřest recept, jak udělat chřest, recept chřest, jak udělat bílý chřest, recepty s chřestem, recepty chřest, recepty z chřestu, co udelat z chřestu, chtest, recepty-chřest, jak uxelat chrest, chřest - recepty, jak udělat chřestem, bismarck ryba, jak upravit bílý chřest, chřestová polévka top recepty, co udělat s chřestem, jak udělat chtest, chřest-recept

Suroviny:
chřest, olej olivový, sýr parmazán strouhaný, vejce

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu