Suroviny
Porce: cca 6 menších řízků
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 707 kJ / 1 125 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,25 g |
Tuky | 45,00 g |
Vláknina | 12,50 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 925 mg |
Sůl | 3,88 g |
Sacharidy | 67,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řízky z králičích vykostěných hřbetů v Hrašce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MW95
Moje poznámka
Řízky z králičích vykostěných hřbetů v Hrašce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MW95
Nejnovější recepty
Jablečná přesnídávka
Přidáno před 1 hodinou
Filé s kapary
Přidáno před 12 hodinami
Rybí filé stylu Vera Cruz
Přidáno před 15 hodinami
Smažené cuketové květy
Přidáno před 16 hodinami
Špagety se směsí zeleniny a klíčky
Přidáno před 21 hodinami
Palačinky s pomerančem
Přidáno 10. 9. 2025 20:58:12
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krémová polévka z dýně
Fitulka před 1 hodinou
"Tatarák" z tvarůžků a camembertu
Petik05 před 12 hodinami
Pudinkovo-švestkové koláče
Ivcatkoo před 13 hodinami
Cuketovo kokosový moučník s čokoládovou polevou
ilonka22 před 15 hodinami
Vdolky naší holky
h.plskova před 15 hodinami
Polévka s tortellini, fazolemi a špenátem
Eva07 před 15 hodinami
Poctivá květáková polévka
malanova.misa před 15 hodinami
Rychlý koláč s meruňkami
majka-24 před 15 hodinami
Valašský bramborový řízek
Vlastimir před 16 hodinami
Rybí salát z kapra, který si zamilujete
manas před 17 hodinami
Tématické fráze:
rizky z kralika,
králičí řízky,
králičí řízky recept,
řízek z králíka,
králičí řízek,
vykostění králíka,
králičí panenka,
králík na rizek,
králičí hřbety recepty,
recept králičí hřbet,
králičí hřbet recepty,
králík jako řízek,
králík řízek,
kralici řízky recepty,
králíčí hřbet,
kralíčí hřbety recept,
kraliči hřbety,
králík na řízky,
králík řízky,
recept na králičí hřbet
Suroviny:
hřbet králičí,
sůl,
česnek,
olej,
hraška,
hraška
Komentáře (17)
Obalovala a smažila jsem i štikozubce a rybí filety,které byly také moc mňam
Zkoušela jsem i vepřové řízky,ty se smažily trochu dýl a Hraška na nich zhořkla.Chce to kratší dobu smažení
Hraška už u nás dávno zdomácněla, ale s králíkem je to horší