Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smetanové kuřátko s bramborem

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

sunny.sofi sunny.sofi

Snadný

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 358 kJ /
1 520 kcal
Bílkoviny59,11 g
Tuky20,42 g
Vláknina37,20 g
Cholesterol 75 mg
Sodík 1,35 g
Sůl3,13 g
Sacharidy257,43 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Pekáček (remosku) vymažeme olejem, na dno poklademe cibuli na kolečka, na to vrstvu syrových brambor na plátky. Krok 2: Posypeme grilovacím kořením, rozprostřeme kuřecí prsíčka nakrájená na malé kousky. Krok 3: Pokračujeme bramborami na plátky, posypeme gril. kořením. Krok 4: Opět rozprostřeme kuř. prsíčka na kousky. Krok 5: Završíme bramborami, opět posypeme gril. kořením, zasypeme nastrouhaným tvrdým sýrem a zalijeme šlehačkou. Krok 6: V remosce pečeme asi 2 hodinky, v troubě - dle toho, jak jste zvyklí.

Podáváme se zeleninovým salátem.

Zveřejněno 25. 10. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AKr1

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AKr1

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

opravdu mňamka:yes::-D

Já bych suchá prsíčka vyměnila za šťavnatější stehýnka;-):-Dale to je už na chuti každého:-)Tyhle dobroty v jednom se smetanou ještě nikdy nezklamaly:-p+4:yes:

Zapečené brambory s čímkoli nikdy nezklamou, tudíž věřím, že i tato kombinace bude “jedlá“!:yes:

Tématické fráze:
kureci prsa se slehackou a brambory v remosce, zapecene kur, kapr zapeceny se syrem a smetanou, kuř.maso zapečené s brambory, zapečené brambory s čímkoli, kuře s brambůrky, brambůrky na grilu, zapečené kuř.prsa se sýrem, kur. maso se šlehačkou, lilek zapečený s brambůrkama, brambůrky s kuřecím, zapečenébrambůrky s kuřecím masem a zeleninou, zapečené kuřecí prsa s kostí, male bramburky na grilu, francouzske brambory s kur.masem, zapecene brambory s kur, kur.maso s brambory a šlehačkou, zapecené kuř.prsa se smetanou, recept zapečená\"kuřecí prsa s kostí\", ďábelské kuřátko

Suroviny:
prsa kuřecí s kostí, brambory, koření grilované kuře, cibule, olej, sýr nastrouhaný, šlehačka

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu