Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 827 kJ / 1 632 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,72 g |
Tuky | 96,06 g |
Vláknina | 12,64 g |
Cholesterol | 505 mg |
Sodík | 1,38 g |
Sůl | 3,22 g |
Sacharidy | 83,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mleté maso dáme do mísy, osolíme, opepříme, přidáme majoránku, utřený česnek a oba druhy hořčice.
Krok 2: Cibuli nakrájíme na hodně drobné kousky a spolu s vajíčkem vmícháme do mletého masa.
Krok 3: Rohlíky natrháme na kousky, namočíme do hrnku s mlékem a vmícháme jako poslední do připravené směsi.
Krok 4: Z té pak vytvarujeme jednu velkou, nebo dvě malé šišky, povrch potřeme hořčicí, obalíme ve strouhance a vložíme do pekáčku který je vymaštěný olejem.
Krok 5: Lehce podlijeme vodou a pečeme v troubě při teplotě 180 °C do zlatavé barvy.
Krok 6: Během pečení maso opakovaně podléváme a když se začne tvořit kůrka, opět ji můžeme potřít hořčicí. Podáváme s bramborovou kaší, nebo jinou bramborovou přílohou.
Zveřejněno 8. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hořčicová sekaná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3yjx
Moje poznámka
Hořčicová sekaná
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3yjx
Nejnovější recepty
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno před 13 hodinami
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 19 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 20 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 21 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 21 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Falešná dršťková z hlívy
oring před 1 hodinou
Mrkvová buchta
veronika_straka před 2 hodinami
Cuketová buchta
mamina58 před 13 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 16 hodinami
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 16 hodinami
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 17 hodinami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 18 hodinami
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 18 hodinami
Houbové rizoto
Konstantin. před 18 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Konstantin. před 18 hodinami
Tématické fráze:
doba a teplota pečení sekané,
sekaná doba pečení,
doba pečení sekané,
sekaná bez česneku,
sekaná teplota pečení,
teplota masa při pečení,
teplota pri peceni sekane,
jak dlouho se pece sekana,
teplota na pečení sekane,
sekaná v housce,
teplota pečení sekané,
domaci sekana s horcici,
sekaná pečeně s hořčicí,
tteplota při pečení sekané,
sekaná bez housky,
sekaná pečení,
sekana teplota,
sekana s hořticí,
peceni sekane,
sekaná
Suroviny:
maso mleté,
cibule,
hořčice,
majoránka,
česnek,
sůl,
pepř,
mléko,
rohlík,
vejce,
strouhanka
Komentáře (17)
bodík letí za jednoduchý klasický recept
ačkoliv, já splácám do sekané vždy kdeco - teď jsem přidala anglickou slaninu a hromadu medvědího česneku (z mražáčku)