Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 981 kJ / 951 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,83 g |
Tuky | 15,57 g |
Vláknina | 19,25 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 29 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 162,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fusilli con funghi (DlabemeZdrave)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EQAv
Moje poznámka
Fusilli con funghi (DlabemeZdrave)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EQAv
Nejnovější recepty
Jahodovo-levandulový džem
Přidáno před 8 hodinami
Bramborák s vepřovými nudličkami a zeleninou
Přidáno před 12 hodinami
Šátečky s náplní z masa a zelí
Přidáno před 12 hodinami
Zapečené housky se sýrem a salámem
Přidáno před 13 hodinami
Masová klubíčka
Přidáno před 13 hodinami
Masové kuličky k vínu a pivu
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Houby na smetaně
Sahula před 7 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Sahula před 7 hodinami
Kuličky z mletého hovězího masa
Pedros před 7 hodinami
Zapečené rolky z kotletky
Pavel13Novak před 9 hodinami
Jemné kynuté jahodové knedlíky
1anoli1 před 10 hodinami
Škvarková pomazánka
Valis před 11 hodinami
Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché
Lucinka85 před 12 hodinami
Zapečené palačinky s tvarohem
Tereziena před 12 hodinami
Karlovarské knedlíky I
klasimova před 13 hodinami
Banánový chlebíček s ořechy a zlatými rozinkami
Zuzka1023 před 14 hodinami
Tématické fráze:
špagety funghi,
funghi,
con funghi,
těstoviny fusilli recepty,
testoviny funghi,
těstoviny con funghi,
špageti ala funghi,
špagety con funghi,
těstoviny al funghi,
spagety al funghi,
špagety ala funghi,
al funghi,
kuřecí funghi,
těstovinový salát funghi,
těstoviny ala funghi,
testoviny cizi nazev,
funghi špagety,
testoviny funghi recept,
spaghetti con funghi,
fusilli s houbami
Suroviny:
těstoviny,
žampióny,
cibule,
vývar,
pažitka,
kmín celý,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (6)