Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Teplý zeleninový salát s kuřecím masem

Ideální recept na rychlou večeři pro všechny, kteří vyznávají zdravý životní styl. Spousta barevné zeleniny plné vitamínů doplněná o šťavnaté kuřecí maso jako skvělý zdroj bílkovin. Stačí pár minut na pánvi a výživné jídlo je na stole.

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Lucie95 Lucie95

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 10 min

30 min (20 min příprava + 10 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Kuřecí maso omyjeme a nakrájíme na tenké nudličky. Krok 2: Zeleninu omyjeme, mrkev a cibuli oloupeme. Vše nakrájíme na menší kousky. Krok 3: Na olivovém oleji orestujeme cibulku a přidáme nakrájené kuřecí maso. To lehce osmahneme a přidáme veškerou zeleninu. Krok 4: Osolíme, opepříme a celé podusíme 5-10 minut. Krok 5: Podáváme samotné, nebo s kouskem pečiva.

TIP: Oblíbené recepty z červené řepy

Zveřejněno 10. 5. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/onK3

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/onK3

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Mě také, posílám bod ;-)

To se mi moc líbí:-):-p:yes:

Tématické fráze:
teplé zeleninové pokrmy, kuřecí salát, zeleninový salát s kuřecím masem, teplý kuřecí salát, kuřecí zeleninový salát, teple šaláty, kuřecí maso recepty, zeleninový salát, rychlá teplá večeře s kuřecím masem, salát s kuřecím masem, kureci maso, zeleninový salát s kuřecím masem recept, recepty z kuřecího masa, zeleninové saláty, zeleninové saláty s kuřecím masem, teplý těstovinový salát s kuřecím, teplý těstovinový salát s kuřecím masem, recepty kuřecí maso, zeleninový salát s masem, večeře s kuřecím masem

Suroviny:
maso kuřecí, řepa červená, paprika, ředkvičky, okurka salátová, mrkev, pórek, rajče, cibule, olej olivový, pepř, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu