Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 636 kJ / 152 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,68 g |
Tuky | 9,16 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 288 mg |
Sodík | 443 mg |
Sůl | 1,01 g |
Sacharidy | 0,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mezi plátky sýra vložíme šunku nebo salám, obalíme v hladké mouce, vejci, strouhance.
Krok 2: Aby sýr nevytékal, obalíme ještě 1x ve vejci a strouhance.
Krok 3: Osmažíme na oleji.
Zveřejněno 10. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažený sýr se šunkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zp7Y
Moje poznámka
Smažený sýr se šunkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zp7Y
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 19 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 19 hodinami
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krůtí roštěná
Diviska87 před 22 minutami
Rajčatový protlak
douver před 56 minutami
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 2 hodinami
Mleté maso s kolínky
MichalRaby před 5 hodinami
Výborná houbová omáčka
Sahula před 5 hodinami
Buchtičky s krémem
polednovakaterina18 před 6 hodinami
Kuřecí maso ve sladké chilli omáčce
AlienX před 7 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
iveta.kroul před 7 hodinami
Tématické fráze:
obalovaný sýr se šunkou,
smazeny syr recept,
obalovaný sýr,
smažený sýr,
recept na smažený sýr,
smažák se šunkou,
obalovani syru,
obalovaný sýr recept,
obalený sýr se šunkou,
syr se sunkou,
obalování smaženého sýra,
smažený sýr bez smažení,
jak obalit sýr,
smažený sýr aby nevytekl,
obalovany smazeny syr,
recepty smažený sýr,
obalovaný sýr se šunkou recept,
recepty se šunkou,
jak obalit smažený sýr,
smazeny hermelin se sunkou
Suroviny:
sýr eidam,
šunka,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka,
olej
Komentáře (17)
Tento vylepšený smažák dělávám již velmi dlouho a je vynikající, SKUTEČNĚ VYNIKAJÍCÍ, ale nedělám jej z kupovaných plátků, neb ty jsou velmi tenké. Tak že eidam koupím v celku a ukrojím si spešl nožem na sýry plátek o tloušťce kolem skoro 1 cm. Mně se osvědčil způsob, že sýr napřed dám do vajíčka, potom dám na něj tu šunku, tím se k sobě ,,přilepí,, a pak je dám do mouky, vajíčka, a strouhanky. Lehce osmažím a protože máme v oblibě strouhankový oal, tak to pak znovu dám do vajíčka a strouhanky a znovu pozvolna osmažuju.
Aby strouhana byla taky trochu zajímavější, tak do vajíčka dávám trochu podravky a nebo komu nevadí kostka masoxu, tak jen kousek, který tam dobře rozšlehám, Strouhanka má lehký chuťový nádech nám libý.
AŽ JE HOTOVÝ, DÁVÁM DO SPEŠL VANIČKY S VÍČKEM, LEHCE POKAPU VŘELOU POLÉVKOU, kterou většinou mám na plotně a potom taky pár kapek citronu.
A NEŽ MNĚ BUDETE ,,KAMENOVAT,, VYZKOUŠEJTE.
A pro paní Aloisie Kmínková(neregistrovaný)
22. 6. 2013 17:56:24
Sejra přepálenej, to musí bejt jak podrážka, do toho šunkovej salám, to je mi toprecept panečku...
POKUSTE UDĚLAT PODLE MÉHO NÁVODU, A DEJTE VĚDĚT JESTLI TO JE TA PODRÁŽKA,
Inú verziu sme ešte nejedli.
Páči sa mi popis receptu: jednoduchý a jasný!
přidávám bodík a foto