Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Celozrnné palačinky s tuňákem

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

sarka73

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 5

5

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 046 kJ /
2 640 kcal
Bílkoviny124,20 g
Tuky51,91 g
Vláknina24,20 g
Cholesterol 1,10 g
Sodík 808 mg
Sůl1,84 g
Sacharidy408,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nejprve si připravíme těsto na palačinky. Krok 2: V litru mléka rozšleháme 4 celá vejce se špetkou soli a dvě lžičky oleje. Potom postupně přidáváme hladkou mouku. Těsto by mělo být hladké bez hrudek. Krok 3: Smažíme na pánvi s nepřilnavým povrchem z obou stran. Stačí lehce vymazat pánev olejem. Krok 4: Suroviny na náplň smícháme dohromady a ochutíme bylinkami dle vlastní chuti. Plníme palačinky. Lze podávat teplé i studené. Já jsem doplnila ještě o zelný salát.

Zveřejněno 21. 3. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MBO3

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MBO3

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

spagetka: no to je to, čo tu občas niekto kritizuje, že sa nečíta recept, ale hodnotí sa podľa fotky;-) alebo autora ;-)

tejaja: No Teri, bez fotky přešlo bez povšimnujtí no... ale vypadá to fakt moc dobře, ukládám, udělám ze špaldovky ;-):-p:yes:

Úžasne dobré :yes: a zase málo všimnuté, škoda :-//
Z celozrnnej múky som palacinky ešte nerobila a myslím, že odteraz iné robiť nebudem. Boli chválené aj manželom aj vnučkou. Keďže som ich ešte nerobila a zvýšili sa mi, tak som tie zvyšné naplnila klasicky lekvárom. Nemali chybu:yes:
Ďakujem za úžasný recept. ;-) Rozhodne boduje :yes:;-)

dobré a zdravé:yes:

Bibinka:Děkuji za přivítání. Už delší dobu zde čerpám inspiraci, tak jsem se rozhodla, že také trošku přispěji. Příště se pokusím i o foto:-)

To by mohlo být dobré :-p

Šárko, vítám tě v naší Topkové rodině jako nového člena a přeji ti, aby se ti u nás líbilo.;-):-K
Škoda, že nemáš na recept fotku, ale někdo to snad vyzkouší, dávám ti 2.vstupní bodík:yes:

Tématické fráze:
celozrnné palačinky, celozrnné palačinky recept, celozrné palačinky, celozrné palačinky, palačinky z celozrnné mouky, celozrné palačinky recept, dýnové palačinky s tunákem, recept celozrne palacinky, recepty na celozrnné palačinky, recept na celozrnné palačinky, celozrné palačinky se sýrm cottage, housky ze špaldovky, hamburg webcams.de, celozrna palacinka, palacinky celozrne, celozrnné palačinky s cottage sýrem, pokrmy s tuňáken, celozrne palscinky s cottage syrem, palačinkys ttuňákem., zdravé špaldové palačinky se špenátem

Suroviny:
mouka celozrnná, mléko, vejce, olej, sůl, cibule, tuňák v konzervě, sýr cottage, sůl, pepř, bylinky, bazalka čerstvá, pažitka

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu