Suroviny
Porce: 1 pekáček
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 672 kJ / 2 312 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,30 g |
Tuky | 45,03 g |
Vláknina | 33,25 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 2,07 g |
Sůl | 4,81 g |
Sacharidy | 388,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Banánová žemlovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oOKB
Moje poznámka
Banánová žemlovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oOKB
Nejnovější recepty
Křupavé cuketové řízečky
Přidáno před 9 hodinami
Cuketový wrap
Přidáno před 11 hodinami
Jogurtový koláč se zakysanou smetanou
Přidáno 16. 8. 2025 16:01:50
Švestkový džem
Přidáno 16. 8. 2025 11:01:02
Mrkvovo-jablečné muffiny bez přidaného cukru
Přidáno 16. 8. 2025 07:12:46
Pudinkové BeBe řezy
Přidáno 16. 8. 2025 05:02:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Džem z červeného rybízu
douver před 3 minutami
Kuřecí prsa se zeleninou z pánve
pesmax před 6 minutami
Ostružinový džem
ivona.gresova@seznam.cz před 1 hodinou
Plněné papričky podle mé babičky
k.chytka@gmail.com před 2 hodinami
Provensálská vepřová kýta
E. J. K. před 2 hodinami
Staročeský bedlový kuba
NIDEC před 2 hodinami
Zapečené brambory s patizonem
Kohykovci před 3 hodinami
Výborný banana bread
formankovaadel před 6 hodinami
Tvarohová náplň (nádivka)
JanaBerckova před 6 hodinami
Zvláčněná Koka buchta
formankovaadel před 6 hodinami
Tématické fráze:
žemlovka,
žemlovka recept,
žemlovka s bananem,
recept na zemlovku,
recept žemlovka,
recepty z banánu,
bananova zemlbaba,
jak dlouho pečeme žemlovku,
recepty žemlovka,
žemlovka s banány,
žemlovka z banánů,
pečeme žemlovku,
jak se dělá žemlovka,
bananova vanocka,
banánová bomba,
zemlbába banánová,
žemlovka s jablky a tvarohem,
jídla z banánů,
jídlo z banánů,
recepty-žemlovka
Suroviny:
rohlík,
smetana,
vejce,
cukr moučkový,
sůl,
cukr vanilkový,
rozinky,
rum,
banán,
máslo
Komentáře (44)