Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 806 kJ / 671 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,91 g |
| Tuky | 29,43 g |
| Vláknina | 20,27 g |
| Cholesterol | 89 mg |
| Sodík | 231 mg |
| Sůl | 0,08 g |
| Sacharidy | 68,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 3. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pórková polévka s citronovou šťávou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KBwn
Moje poznámka
Pórková polévka s citronovou šťávou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KBwn
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 4 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 10 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 15 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Likérové špičky
Sahula před 1 hodinou
Kávové úlky
MichaelaSr před 2 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 2 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 2 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 3 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 3 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 3 hodinami
Domácí vánočka
Slaninova.L. před 3 hodinami
Křupavé vafle se zmrzlinou
janakrejzarova před 4 hodinami
Tématické fráze:
jste to co jite porkova polevka,
tncz nova levné recepty ládi hrušky 11.3.2014,
porková polévka s jogurtem,
porkova polevka s citronem,
porková polévka podle jste to co jíte,
lada hruška porkova polevka,
porkova polevka ladi hrusky,
pórková polévka recept,
pórková krémová polévka s citronem,
polévka porková,
porková polévka krémová jste to co jite,
pórková polévka s cirónovou vodou,
porková jste to co jíte,
porková polevka jogurt,
porkova polevka bily jogurt
Suroviny:
máslo,
pórek,
citron,
jogurt bílý,
sůl
Komentáře (2)