Hejk s bylinkami a citronovou šťávou
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 1 064 kJ / 254 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,00 g |
Tuky | 1,60 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 340 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Množství bylinek si každý dá sám, zároveň se i dají obměnit.
Citronová šťáva dodá hejku vynikající svěží chuť, ani jsem nečekala, že to bude tak chutné :-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 3 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 13 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 14 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 16 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 19 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 34 minutami
Brokolice zapečená s oříšky a směsí sýrů
martinslovak uvařila před 35 minutami
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
Panova uvařila před 35 minutami
Špenátové palačinky
Macek13 uvařila před 39 minutami
Velikonoční beránek
Axaaxa2005 uvařila před 45 minutami
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Zeleninová polévka s cizrnou
Mafia uvařila před 1 hodinou
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 2 hodinami
Medové máslo
marekbertha uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vyzkoušeli jsme aprílové žertíky s jídlem: Sladkým volským okem, falešnými vajíčky i colou ze sójovky napálíte koledníky
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Jak využít citrusy v kuchyni? Svíčkové nebo koprovce dodají šmrnc, ryby jsou díky nim stravitelnější a pár kapek snese i vývar
Další recepty
Tématické fráze: hejku peceny hejk na sušených rajčat hejk citrónová omáčka recept příprava hejku
Suroviny: hejk, sůl, pepř, pepř, rozmarýn, petrželka sušená, saturejka, olej olivový, šťáva citronová
Hejk s bylinkami a citronovou šťávou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/or0K
0 názorů