Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 039 kJ / 1 921 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 162,14 g |
| Tuky | 107,76 g |
| Vláknina | 7,70 g |
| Cholesterol | 1,44 g |
| Sodík | 5,91 g |
| Sůl | 14,59 g |
| Sacharidy | 71,92 g |
Postup přípravy
Krok 1: Brambory uvařené ve slupce oloupeme, rozkrojíme napůl a vydlabeme jako loďku.
Krok 2: Do každé dáme nejprve plátek šunky, míchaná vejce, kousek Hermelínu.
Krok 3: Navrch dáme špenát, který připravíte podle vašeho obvyklého receptu, nakonec dáme plátky eidamu, zalijeme smetanou a pečeme na 200°C cca 25 minut.
Zveřejněno 13. 5. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborové "loďky" pod špenátovou peřinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mVyR
Moje poznámka
Bramborové "loďky" pod špenátovou peřinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mVyR
Nejnovější recepty
Medové kuličky
Přidáno před 3 hodinami
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 4 hodinami
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 4 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 5 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 8 hodinami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čokoládovo-banánové muffiny
veronika_straka před 1 hodinou
Matcha kuličky
veronika_straka před 1 hodinou
Polévka s drožďovými noky
Kajkajak před 1 hodinou
Domácí langoše
Tunislav před 1 hodinou
Ořechové úly
Panova před 2 hodinami
Makové koláčky s povidly - cukroví
Panova před 2 hodinami
Čokoládové hvězdičky s kokosovou náplní
Panova před 2 hodinami
Žloutkové dortíčky
Panova před 2 hodinami
Kakaové s ořechovou náplní
Panova před 2 hodinami
Medovo-kokosové cukroví
Panova před 2 hodinami
Tématické fráze:
bramborová anna,
pečené bramborové loďky,
zelny lodky,
loďky recept sladké,
syrove lodky,
plněné loďky,
pecene lodky
Suroviny:
brambory,
šunka,
sýr hermelín,
vejce,
sýr eidam,
špenát,
smetana,
koření
Komentáře (3)
Šári,začátečníci budou možná přemýšlet,co s vydlabaným vnitřkem brambor.Možná by jsi mohla do poznámky napsat,že se můžou rozmixovat a použít např. na zahuštění zeleninové polévky...