Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 039 kJ / 1 921 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 162,14 g |
| Tuky | 107,76 g |
| Vláknina | 7,70 g |
| Cholesterol | 1,44 g |
| Sodík | 5,91 g |
| Sůl | 14,59 g |
| Sacharidy | 71,92 g |
Postup přípravy
Krok 1: Brambory uvařené ve slupce oloupeme, rozkrojíme napůl a vydlabeme jako loďku.
Krok 2: Do každé dáme nejprve plátek šunky, míchaná vejce, kousek Hermelínu.
Krok 3: Navrch dáme špenát, který připravíte podle vašeho obvyklého receptu, nakonec dáme plátky eidamu, zalijeme smetanou a pečeme na 200°C cca 25 minut.
Zveřejněno 13. 5. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborové "loďky" pod špenátovou peřinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mVyR
Moje poznámka
Bramborové "loďky" pod špenátovou peřinou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mVyR
Nejnovější recepty
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 10 minutami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 12 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 18 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 19 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 9 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 9 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 11 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 11 hodinami
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 11 hodinami
Pravý vajíčkový salát podle ČSN
dedektonik před 12 hodinami
Pařížské tyčinky od maminky
KralicekZ před 13 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Wikki před 13 hodinami
Drožďová pomazánka s vločkami
magdalenka před 13 hodinami
Bezlepková vánoční štola
mirka3 před 14 hodinami
Tématické fráze:
bramborová anna,
pečené bramborové loďky,
zelny lodky,
loďky recept sladké,
syrove lodky,
plněné loďky,
pecene lodky
Suroviny:
brambory,
šunka,
sýr hermelín,
vejce,
sýr eidam,
špenát,
smetana,
koření
Komentáře (3)
Šári,začátečníci budou možná přemýšlet,co s vydlabaným vnitřkem brambor.Možná by jsi mohla do poznámky napsat,že se můžou rozmixovat a použít např. na zahuštění zeleninové polévky...