Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 127 kJ / 747 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,29 g |
Tuky | 27,70 g |
Vláknina | 16,70 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 118 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 67,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 6. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bystrická pochoutka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kVOE
Moje poznámka
Bystrická pochoutka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kVOE
Nejnovější recepty
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 9 hodinami
Skořicové podkovy
Přidáno před 18 hodinami
Jedlé balíky slámy
Přidáno 22. 10. 2025 06:20:03
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 20:28:55
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Ludmila B před 8 minutami
Jablečný koláč s karamelem
Nikijaho před 34 minutami
Švestkový crumble
olgaja před 59 minutami
Jednoduchý domácí chleba
Pavel1987 před 1 hodinou
Kyselica a řízky z růžovek
Kajkajak před 1 hodinou
Hraběnčiny francouzské brambory
Nebe1276 před 2 hodinami
Pomazánka z ricotty a sušených rajčat
katka.gregor@gmail.com před 3 hodinami
Nejrychlejší hřibová omáčka
KrisZaezemi před 4 hodinami
Kuřecí nudličky s ananasem
Libotovska před 6 hodinami
Dýňová polévka s pórkem
Majka214 před 6 hodinami
Tématické fráze:
tatranská pochoutka,
pochoutky recepty,
vkk tatranské matliare,
pochotka top recept,
39464,
pečení cukroví bystřička,
tatranska pochutka,
recepty pochoutky obrázky,
tatranská pochoutka,recept,
bystrická kostka,
tatranské matliare vkk,
bystricka pekárna
Suroviny:
tofu,
banán,
žampióny,
vejce,
mouka hladká,
sůl,
mléko,
semínka sezamová
Komentáře (15)
Janka:
Mám dotaz - aký je ten nelúpaný sezam? Ja kupujem na pečivo lúpaný, ten druhý som nevidela. Ďakujem za odpoveď, receptu dávam bod a teba zdravím!