Suroviny pro 1
4
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 748 kJ / 1 374 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 48,97 g |
| Tuky | 8,17 g |
| Vláknina | 22,14 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 18 mg |
| Sůl | 0,04 g |
| Sacharidy | 266,21 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 7. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špagety s mátovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D7rB
Moje poznámka
Špagety s mátovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D7rB
Nejnovější recepty
Kapr na asijský způsob podle Marka Raditsche
Přidáno před 15 minutami
Provensálská rybí polévka podle Marka Raditsche
Přidáno před 1 hodinou
Italská krémová smetanová bramboračka
Přidáno před 9 hodinami
Sváteční likér podle Pohlreicha
Přidáno před 9 hodinami
Pečená uzená krkovice s květákem a salátem z kysaného zelí
Přidáno před 21 hodinami
Dršťková svačinová polévka
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí nudličky s kapustou
hippmann před 38 minutami
Jablkové kostky s pudinkem
jalamo před 1 hodinou
Bábovka s makovou náplní
Egretta před 2 hodinami
Uzené s knedlíkem a křenovou omáčkou
kimlo před 3 hodinami
Chalupářské vepřové maso s bramborami
daniela1262 před 3 hodinami
Mrkvová pomazánka s tvarohem
KrisZaezemi před 4 hodinami
Vinná klobása trochu jinak
ipesk před 5 hodinami
Palačinky se šunkou plněné sýrem
Terka.Ambrozkova před 9 hodinami
Slunečnicové kroužky
Panova před 9 hodinami
Makové koláčky s povidly - cukroví
Panova před 9 hodinami
Tématické fráze:
recepty s mátovou omáčkou,
hovězí maso s mátovou omáčkou,
špagety s šafranem,
omáčka na špagety recepty,
špagety šafrrán,
kuřecí s mátovou omáčkou,
maso s mátovou omáčkou,
hovězí s mátovou omáčkou,
recept s mátovou omáčkou,
recepty omáčky k přednímu hovězímu masu
Suroviny:
těstoviny špagety,
cibule červená,
šafrán,
parmazán,
olej olivový,
máta čerstvá
Komentáře (5)
Jinak mátovku máme rádi, dělám ji k přednímu hovězímu s bramborem, nebo jí přelévám zmrzku - tu je příprava samozřejmě trochu jiná