Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 012 kJ / 1 198 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,92 g |
Tuky | 57,44 g |
Vláknina | 10,80 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 442 mg |
Sůl | 0,94 g |
Sacharidy | 83,68 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bonet
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/87xl
Moje poznámka
Bonet
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/87xl
Nejnovější recepty
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 11 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 13 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 16 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 17 hodinami
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 20 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno 20. 10. 2025 20:08:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečný koláč
Silvie.Gemini před 11 minutami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Vanous.lukas před 8 hodinami
Kuřecí polévka
Kajkajak před 10 hodinami
Karlovarský knedlík
Kajkajak před 10 hodinami
Kokosová sváteční bábovka
irenaM před 11 hodinami
Linecké těsto z cukrářského učiliště" pro začátečníky"
Marketa75 před 11 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mirrika před 11 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 11 hodinami
Rajská omáčka (jednoduchá a rychlá)
VeronikaRob před 11 hodinami
Vločkový nákyp s jablky neboli jablkový vločkovec
Masulka1967 před 13 hodinami
Tématické fráze:
bonet recept,
zákusky bonet,
recept creme caramel,
pizza bonet,
bonet menu,
creme caramel top recepty,
rychly moucnik v zapekacich mistickach recepty,
francouzsky flan,
desert bônet,
flan s jablky,
créme karamel recept,
čokoládový bonet,
dezert bonet,
creme caramel recept,
bonet,
hrnce bonet,
francouzský flan s jablky,
bonet italský dezert,
karamel bonet,
recepty bonet
Suroviny:
vejce,
karamel,
kakao,
rum,
mléko,
sušenky amaretti
Komentáře (7)
Betyna: Formičky se nevymazují, na spodku je karamel, který po upečení zůstane tekutý a stěny je-li to potřeba uvolníme například menším nožem