Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 835 kJ / 1 156 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,25 g |
Tuky | 126,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,40 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 0,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený králík se sýrem Niva
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MopR
Moje poznámka
Pečený králík se sýrem Niva
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MopR
Nejnovější recepty
Zapečené houby se zeleninou
Přidáno před 2 hodinami
Kuličky ze salsiccie se špenátovou rýží
Přidáno před 4 hodinami
Lehká cuketová polévka
Přidáno před 4 hodinami
Polévka z rajčat se smetanou
Přidáno před 17 hodinami
Zavařené houby v láku
Přidáno před 17 hodinami
Lišky na špeku, pečená dýně s květákem a volská oka (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Katův šleh po mém
Jandulice před 3 minutami
Pečená švestková povidla
Ludvikova před 1 hodinou
Bramborové placičky
Karel kuchtik před 2 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
janika491968 před 3 hodinami
Dvacetiminutový švestkový koláč
olivka před 3 hodinami
Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta
gatear před 14 hodinami
Langoše z jogurtu
EvaCh před 15 hodinami
Afrika řezy
dadmilka před 15 hodinami
Cuketová pochoutka
marunda před 16 hodinami
Vdolečky
gabrielamachova23 před 16 hodinami
Tématické fráze:
kralik na nivě,
kralik s nivou,
pečený králík,
pečený králík s nivou,
pečeny králík se zeleninou,
pomalu pečený králík,
králík niva,
králik s nivou a hokaidem,
králík a niva,
pečený králík netradiční,
kralik s niva,
králík recepty,
králík zapečený se sýrem,
pečený králík v troubě,
pečený králík s mrkví,
pečený králík s bramborem,
pečený králík s bramborem,
recept králík zapečený se sýrem,
kralík recepty slanina niva,
králík niva recept
Suroviny:
králík,
sůl,
slanina,
pepř celý,
cibule,
vývar,
sýr niva
Komentáře (6)