Postup přípravy
Krok 1: Jehněčí kýtu nasolíme a načesnekujeme. Dáme péct na cca 125°C na 2 hodiny. Mezitím si bulgur opláchneme dvakrát vlažnou vodou.
Krok 2: Potom dáme do kastrůlku a přidáme trošku Podravky + vody. Teplotu v troubě zvýšíme na 140°C a zapečeme ho (kýtu tam samozřejmě necháme). Po další hodině je vše hotovo.
Zveřejněno 3. 10. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečená jehněčí kýta s bulgurem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Llor
Moje poznámka
Pečená jehněčí kýta s bulgurem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Llor
Nejnovější recepty
Kapr na křenu
Přidáno před 3 hodinami
Sváteční vánočka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 10 hodinami
Kokosky ze tří surovin podle Kamily Nývltové
Přidáno před 11 hodinami
Topinamburový krém podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 12 hodinami
Vlašský salát podle ČSN
Přidáno před 12 hodinami
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno 10. 12. 2025 14:21:35
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Citronové rohlíčky
Terka39 před 9 minutami
Nejlepší nadýchané muffiny
VerunkaBerunka před 49 minutami
Šlehačkové cukroví
MonikaHo před 1 hodinou
Uherská pěna
Daami před 2 hodinami
Zelňačka z hlávkového zelí
Kajkajak před 3 hodinami
Mandlové laskonky
IRBONA před 3 hodinami
Pudinkové jahodové tyčinky
AnettaP před 4 hodinami
Perníkové kroužky
Vitek2015 před 4 hodinami
Čína z vepřového masa
IvanaK před 5 hodinami
Tématické fráze:
bulgur recepty,
pečená jehněčí kýta,
jehněčí kýta podle šéfkuchaře,
jehněčí kýta,
jehněčí maso s s bulgurem,
pečené jehněčí na majoránce s hořčicí
Suroviny:
kýta jehněčí,
bulgur,
podravka,
sůl,
česnek
Komentáře (1)