Postup přípravy
Krok 1: Jehněčí kýtu nasolíme a načesnekujeme. Dáme péct na cca 125°C na 2 hodiny. Mezitím si bulgur opláchneme dvakrát vlažnou vodou.
Krok 2: Potom dáme do kastrůlku a přidáme trošku Podravky + vody. Teplotu v troubě zvýšíme na 140°C a zapečeme ho (kýtu tam samozřejmě necháme). Po další hodině je vše hotovo.
Zveřejněno 3. 10. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečená jehněčí kýta s bulgurem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Llor
Moje poznámka
Pečená jehněčí kýta s bulgurem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Llor
Nejnovější recepty
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 44 minutami
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 1 hodinou
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 1 hodinou
Kuře s ořechovou náplní
Přidáno před 5 hodinami
Srnčí plec na divokém koření dělaná pomalu v troubě
Přidáno před 8 hodinami
Roláda Hurikán
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 8 minutami
Bramborová polévka
Kajkajak před 12 minutami
Pizza z rohlíků
zonoro před 41 minutami
Afrika řezy
hliboka před 58 minutami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 1 hodinou
Francouzské palačinky
Kvittecko před 1 hodinou
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 2 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Kajkajak před 2 hodinami
Koka sušenky
habis před 3 hodinami
Škubánky s mákem
Tereziena před 3 hodinami
Tématické fráze:
bulgur recepty,
pečená jehněčí kýta,
jehněčí kýta podle šéfkuchaře,
jehněčí kýta,
jehněčí maso s s bulgurem,
pečené jehněčí na majoránce s hořčicí
Suroviny:
kýta jehněčí,
bulgur,
podravka,
sůl,
česnek
Komentáře (1)