Pečená jehněčí kýta s bulgurem

cekrops Kuchař: cekrops

Doba přípravy: 3h 2 porce Jiné maso 0 názorů

Suroviny

jehněčí kýta
bulgur
Podravka
sůl
česnek
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Jehněčí kýtu nasolíme a načesnekujeme. Dáme péct na cca 125°C na 2 hodiny. Mezitím si bulgur opláchneme dvakrát vlažnou vodou.

  2. Potom dáme do kastrůlku a přidáme trošku Podravky + vody. Teplotu v troubě zvýšíme na 140°C a zapečeme ho (kýtu tam samozřejmě necháme). Po další hodině je vše hotovo.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Pečená jehněčí kýta s bulgurem

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: pečená jehněčí kýta pečené jehněčí na majoránce s hořčicí

Zapomněl/a jsem heslo