Postup přípravy
Krok 1: Jehněčí kýtu nasolíme a načesnekujeme. Dáme péct na cca 125°C na 2 hodiny. Mezitím si bulgur opláchneme dvakrát vlažnou vodou.
Krok 2: Potom dáme do kastrůlku a přidáme trošku Podravky + vody. Teplotu v troubě zvýšíme na 140°C a zapečeme ho (kýtu tam samozřejmě necháme). Po další hodině je vše hotovo.
Zveřejněno 3. 10. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečená jehněčí kýta s bulgurem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Llor
Moje poznámka
Pečená jehněčí kýta s bulgurem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Llor
Nejnovější recepty
Bublanina podle Dity P.
Přidáno před 4 hodinami
Stříkaná roláda s ovocem
Přidáno před 8 hodinami
Chlupaté knedlíky z cukety
Přidáno 15. 7. 2025 07:01:02
Restovaná směs lilků se zeleninou
Přidáno 15. 7. 2025 06:30:35
Nepečený jahodový dortík
Přidáno 15. 7. 2025 05:01:01
Vrabec moravskočeský
Přidáno 14. 7. 2025 14:54:25
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky
Zuzik.1989 před 9 minutami
Plněné papričky podle mé babičky
Sumaru před 14 minutami
Kanellbular - skořicové šneky
Hanina_ před 43 minutami
Zapečené těstoviny s uzeným a zeleninou
Janek88 před 1 hodinou
Ciabatta
vobornik.radek před 2 hodinami
Koprová omáčka
pavelale před 4 hodinami
Krupicová kaše z hrubé mouky
bnasincova6 před 5 hodinami
Vajíčková pomazánka MŇAM
Pecula před 5 hodinami
Langoše z jogurtu
Pavel932 před 6 hodinami
Tématické fráze:
bulgur recepty,
pečená jehněčí kýta,
jehněčí kýta podle šéfkuchaře,
jehněčí kýta,
jehněčí maso s s bulgurem,
pečené jehněčí na majoránce s hořčicí
Suroviny:
kýta jehněčí,
bulgur,
podravka,
sůl,
česnek
Komentáře (1)