Postup přípravy
...a máme HOTOVO.
Zveřejněno 30. 10. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené brambory s anglickou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LlQw
Moje poznámka
Zapečené brambory s anglickou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LlQw
Nejnovější recepty
Jahodový jogurt
Přidáno před 4 hodinami
Lotus poháry s ovocem
Přidáno před 11 hodinami
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno před 17 hodinami
Bramborové chipsy z HF
Přidáno před 20 hodinami
Grilovací marináda s polotmavým pivem
Přidáno 12. 6. 2025 21:11
Kachní játra s uzeným bůčkem na bílém víně
Přidáno 12. 6. 2025 21:06
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodové smoothie
Valis před 5 hodinami
Jihočeský kynutý koláč
Vlasti80 před 6 hodinami
Plněná kuřecí prsa se šťouchaným smetanovým bramborem
Moanka před 6 hodinami
Hrníčkový ovocný koláč
Papucel před 7 hodinami
Domácí okurková a jahodová šťáva
TotalMudla před 8 hodinami
Ražniči v pomalém hrnci
radekfiala před 8 hodinami
Borůvkový táč
Eviip před 8 hodinami
Kuřecí v rajčatovo česnekové omáčce s krupicovými nočky
Jan Nemec před 11 hodinami
Modelovací hmota (falešný marcipán) dobrý na tvoření figurek
HanaS92 před 13 hodinami
Svíčková na smetaně
Radka.cvoligova@gmail.com před 13 hodinami
Tématické fráze:
zapečené brambory s anglickou slaninou,
zapečené brambory s goudou,
zapečené rozpůlené brambory,
tncz nova,
zapečené brambory se špenátem a smetanou a anglickou slaninou,
brambory s anglickou slaninoů,
zapečené brambory s nivou a anglickou,
zapečené brambory,
zapečené brambory s anglickou,
brambory na platky anglicka syr,
zapékané brambory s anglickou,
zapečené brambory s kurecim masem s anglickou slaninou,
brambory, anglická zapečení,
jednoduché zapečené brambory s anglickou,
zapečené brambory rozpůlené,
zapečené brambory na smetaně a anglickou,
levné zapečené brambory na smetaně
Suroviny:
brambory,
olej,
slanina anglická,
sýr gouda,
sůl
Komentáře (2)