Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 24 378 kJ / 5 827 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,53 g |
Tuky | 258,56 g |
Vláknina | 24,90 g |
Cholesterol | 521 mg |
Sodík | 6,89 g |
Sůl | 0,62 g |
Sacharidy | 792,91 g |
Moje poznámka
Dort Hřib
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L2DA
Moje poznámka
Dort Hřib
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L2DA
Nejnovější recepty
Pórkový krém
Přidáno před 35 minutami
Grilované kuřecí à la šavarma
Přidáno před 4 hodinami
Poháry s jogurtem a chia semínky
Přidáno před 5 hodinami
Omeleta ze zbylých knedlíků
Přidáno před 6 hodinami
Krkonošské fazole
Přidáno před 6 hodinami
Pikantní topinky s hlívou
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Penne s kuřecím masem, brokolicí a mascarpone
Moanka před 31 minutami
Sýrové pletýnky s párkem
Fitulka před 1 hodinou
Hrnkový koláč s rebarborou
Ctveranda před 2 hodinami
Ořechový dort s pudinkovým krémem
lucy.lashing před 2 hodinami
Pomerančová bábovka (hrníčková)
Rabik před 4 hodinami
Nadýchaná banánová buchta
Almato před 4 hodinami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Veraap před 18 hodinami
Guláš z multifunkčního hrnce
Nora. před 21 hodinami
Babiččina koprová omáčka
Sefiragold před 22 hodinami
Knedlík houskový jednoduchý a rychlý
Sefiragold před 22 hodinami
Tématické fráze:
dort hřib,
hřib maslovy,
máslový krém s bílou cokoladou,
dort hřib recepty,
recepty z hřibů,
hřib,
hřib,
hřiby v rusku,
dorty hrib,
hřiby v rusku,
hřib dort,
dorty recepty,
hřib recept,
hřiby recepty,
recepty na hřiby,
dort hrib,
recepty co z hřibů,
hřib bílý,
recepty s hřiby,
recepty hřiby
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr moučkový,
vejce,
soda jedlá,
olej,
kakao,
mléko čokoládové kefírové,
houba hřib,
mascarpone,
smetana ke šlehání,
smeta-fix,
cukr,
mascarpone,
čokoláda,
máslo,
pudink vanilkový,
cukr vanilkový,
čokoláda bílá,
voda,
cukr moučkový,
čokoláda bílá,
džus jahodový,
jahody čerstvé,
smartflex velvet
Komentáře (13)