Suroviny
Porce: podle velikosti porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 035 kJ / 1 681 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,77 g |
Tuky | 33,12 g |
Vláknina | 37,30 g |
Cholesterol | 50 mg |
Sodík | 274 mg |
Sůl | 0,33 g |
Sacharidy | 233,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 2. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vločkový koláč s ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3p0x
Moje poznámka
Vločkový koláč s ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3p0x
Nejnovější recepty
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 2 hodinami
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 15 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno před 21 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 23 hodinami
Pomazánka z brynzy
Přidáno 18. 10. 2025 22:03:21
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno 18. 10. 2025 18:14:36
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Luxusní a rychlý makovník
sarkasj@seznam.cz před 53 minutami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
sarkasj@seznam.cz před 55 minutami
Houbové ragú s těstovinami
VerkaDvorakova před 1 hodinou
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 10 hodinami
Pivovarská bašta
oopicka před 12 hodinami
Bratislavská buchta
Wikki před 13 hodinami
Měkké skořicové šneky (Cinnamon rolls)
Verca_recepty před 14 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
Sarinkad před 14 hodinami
Celestýnské nudle
Kajkajak před 15 hodinami
Tématické fráze:
vločkový koláč s tvarohem,
vločkový dort,
vločkový koláč,
vločkové pečení,
pečení s proteiny,
vločkový koláč s jablky a s jogurtem,
jogurtovo vločkový koláč,
vlockovy ovocny kolac,
vločkové koláče,
recept na vločkovy drobenkový,
vločkové koláčky,
vločkový koláč s jogurtem,
vločkové ovocné recepty,
rybízový koláč vločkový,
jak dlouho pect vlockovy kolac,
smetanovo vločkový koláč,
vlockovy kolac s jahodami,
recept na ovocny kolac z vlocek,
ovocny vlockovy kolac,
bílkovina s ovocem
Suroviny:
vločky,
voda,
jogurt bílý,
semínka slunečnicová,
oříšky,
protein,
med,
ovoce
Komentáře (12)
A v jaké formě by se měly bílkoviny přidávat?