Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 573 kJ / 1 093 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 31,10 g |
| Tuky | 20,93 g |
| Vláknina | 24,55 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 64 mg |
| Sůl | 0,02 g |
| Sacharidy | 182,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Čirok na několik hodin namočíme a poté ho v čisté vodě uvaříme doměkka (cca 50 minut).
Krok 2: Kapustu nakrájíme na kostičky, zakápneme olejem, zalijeme několika lžícemi vody a pod pokličkou dusíme asi 15 minut.
Krok 3: Uvařený čirok scedíme, vmícháme kapustu, rozinky a ořechy, sůl a chilli koření podle chuti a společně za občasného zamíchání ještě krátce prohřejeme, aby se propojily chutě.
Zveřejněno 27. 4. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čirok s kapustou, kešu ořechy a rozinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wAor
Moje poznámka
Čirok s kapustou, kešu ořechy a rozinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wAor
Nejnovější recepty
Mandlové laskonky
Přidáno před 8 minutami
Tuňákový tatarák s avokádovým pyré podle Marka Raditsche
Přidáno před 5 hodinami
Slepované linecké cukroví podle cukráře Skály
Přidáno před 6 hodinami
Jablečné koláčky z listového těsta
Přidáno před 7 hodinami
Špaldové rohlíčky
Přidáno před 15 hodinami
Oříškové oválky
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlé a chutné hrnkové sušenky
Irena1984 před 6 minutami
Štrachanda z Plzeňska
Danulka52 před 16 minutami
Bramborový kotlík s mletým masem a špenátem
Sapasapa před 38 minutami
Kapusta zapečená s uzeným a bulgurem
Sapasapa před 39 minutami
Vánočka II
boomgo před 53 minutami
Kuře na kari s jablky
Kody74 před 1 hodinou
Vepřová líčka na majoránce
poirotka před 1 hodinou
Bramboračka
oldlhot před 1 hodinou
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
Suumaa před 1 hodinou
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou
Danousek před 2 hodinami
Tématické fráze:
čirok recepty,
jak vařit čirok,
cirok vareni,
čirokové zrno recepty
Suroviny:
čirok,
kapusta,
rozinky,
oříšky kešu,
sůl,
chilli,
olej
Komentáře (3)