Suroviny
Porce: 4 a více
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 345 kJ / 3 668 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 341,93 g |
Tuky | 180,33 g |
Vláknina | 14,28 g |
Cholesterol | 1,46 g |
Sodík | 835 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 164,42 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapr po maďarsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m0NR
Moje poznámka
Kapr po maďarsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m0NR
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 4 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 4 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 4 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 4 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 4 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Suumaa před 3 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Martina5672 před 3 hodinami
Dort z palačinek
Martina5672 před 3 hodinami
Řezy raffaelo
Martina5672 před 3 hodinami
Tažený štrúdl
Lenuus před 3 hodinami
Jablkový perník
collins před 5 hodinami
Přírodní kotlet s žampiony
DavidVolvo před 7 hodinami
Vepřový pörkölt s nokedli
caprioli před 8 hodinami
Zeleninová polévka s fazolemi a špenátem
Kajkajak před 10 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
karfil@post.cz před 10 hodinami
Tématické fráze:
kapr po mlynářsku,
kapr po madarsku,
kapr recepty,
recept kapr po mlynářsku,
recepty kapr po mlynářsku,
pečený kapr po mlynářsku,
kapr recept,
recepty z kapra,
recept na kapra,
recepty kapr,
recept kapr,
recepty na kapra,
recepty kapr, po mlynářsku,
recept kapr po maďarsku,
kapr po rožmbersku,
kapr po mlynarku,
kapr v maďarsku,
kapr po mlinářsku,
recept na kapra po mlynarsku,
vařím kapra
Suroviny:
kapr,
sůl,
pepř,
mouka hrubá,
cibule,
omega
Komentáře (6)
Recept znám léta, ale bez té cibule a do směsi mouka+paprika se dával ještě kmín a říkali jsme tomu "Kapr po mlynářsku"-můžeš taky vyzkoušet