Celerové nočky 2 x jinak
Netradiční přílohu v podobě celerových nočku připravíte během chvilky a určitě si pochutnáte. Můžete je uvařit nebo upéct a získáte tak z jednoho těsta hned dva rozdílné recepty. Věřte, že celer, bylinky a parmazán spolu neskutečně ladí.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 320 kJ / 1 033 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,98 g |
Tuky | 59,56 g |
Vláknina | 8,25 g |
Cholesterol | 412 mg |
Sodík | 194 mg |
Sůl | 0,41 g |
Sacharidy | 95,03 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 12. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celerové nočky 2 x jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nj07
Moje poznámka
Celerové nočky 2 x jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nj07
Nejnovější recepty
Rychlý koláč s tvarohem a jahodami
Přidáno před 11 hodinami
Tvarohová zmrzlina s mangem
Přidáno před 14 hodinami
Konzumní kmínový chléb
Přidáno před 16 hodinami
Jahodový džem s rebarborou
Přidáno 28. 5. 2025 18:00
Zeleninový salát – co lednice nabízí
Přidáno 28. 5. 2025 17:30
Chuťovky s ochuceným sýrem
Přidáno 28. 5. 2025 17:17
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Žampionovo-bramborová polévka
xSarka před 2 hodinami
Čokoládovo-jablečný moučník
xSarka před 2 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
hifiklub před 4 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Scarlet2 před 6 hodinami
Krémová pórková polévka
Kajkajak před 9 hodinami
Moučník s tvarohem a jahodou
Kakoska před 10 hodinami
Babiččiny škvarkové placky
danielle72 před 10 hodinami
Opravdu křupavé vafle
karel.prchlik2 před 10 hodinami
Jahodový nápoj
iveta.kroul před 10 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Ketynna před 11 hodinami
Tématické fráze:
celerové recepty,
celerové recept,
celerove noky,
recepty z celeru,
celerove knedlicky se špenátem,
celerove gnoci,
celerové knedlíčky
Suroviny:
celer,
mouka hladká,
vejce,
máslo,
olej olivový,
bylinky,
olej,
sůl,
pepř mletý,
parmazán
Komentáře (13)