Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Obalování hub si usnadníme tím, že mouku i strouhanku si dáme do igelitových sáčků. Lehkým potřesením sáčku máme obaleno najednou i několik kusů. Takto obalujeme i květák.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

bartaks

10. 9. 2019 12:34

Jana: Aspoň tam bude trochu masa.:-):-D<3

Dana61

20. 7. 2012 09:14

jestli se někdy nezřízeně přejím, tak právě houbovými řízečky:-D:yes: decentně si dám porci na dezertní talířek a pak jej ještě dvakrát naplním:-p prostě hrůza, ale udělám to zas:yes:

1974andrea

19. 7. 2012 16:27

Zrovna jsem dosmažila houby, většinou to jsou celé hlavičky. Posypávám zespodu ještě drceným kmínem a přesně jako ty obaluji pomocí sáčků;-). Přidávám foto.

Jarouš

10. 8. 2011 21:09

Vtipné, ale červíci se v houbách líhnou z vajíček, která do nich naklade létající hmyz. Jsou to vlastně larvičky.

Hella

3. 7. 2011 15:53

No to je věc názoru. V mouce se to obaluje proto, aby na houbě drželo vejce a to pak drželo tu strouhanku. Bez mouky větsinou vejce z houby sklouzne a strouhanky se přichytí méně. Ale někdo to tak může mít radši, někdo zase si udělá z mouky a vejce rovnou těstíčko, možností je spousta.

rihana

1. 7. 2011 21:10

Houbové řízky obaluji jen ve vajíčku a strouhánce. Jsou lepší než v trojobalu.

MD

26. 8. 2010 21:44

Udelal jsem podle navodu a povedlo se (jen to chtelo vic soli)

HHanka

17. 8. 2010 16:33

Hmmm, to vypadá skvěle :-)

Hella

17. 8. 2010 10:09

Václave, díky za fotky! Je vidět, že nejsi žádný troškař!

Vaclav Fronek

17. 8. 2010 10:04

Hello. Ještěže jsem přibrzdil a všíml si, že recept na řízky z hub už jsi dala, Právě jsem se chystal ho dát. Přidám aspoň pár fotek.

vybusna

4. 10. 2009 19:39

merylas...:-O boze...mne aby tie huby same skakali do kosika...ja som hubar mizerny.

Merylas

4. 10. 2009 14:29

Hello, u nás v Beskydech hodně rostly houby minulý vikend, včera jsme byli jen na výšlapu, ale viděla jsem taky pár houbařů a nešli úplně s prázdnou;-) Jezdíme do okolí Jablunkova. Hříbky jsou focené teda před týdnem, vždy si na smažených pochutnáme. Bodík jsem už dala:yes:

JanaDorazinova

3. 10. 2009 23:26

Dost dobrý nápad to smažit v těch malých kouscích, super!:yes:

Hella

3. 10. 2009 22:41

Merylas, zrovna jsem si všimla tvých nových fotografií. No paráda, kdes ty houby vzala, já nepostřehla, že by nějaké rostly!

Petra Zuzakova

4. 6. 2009 19:29

ahoj holky, ja sem zrovna o vikendu smazila zampiony, dala jsem je ale do rozdrcenych cornflejku, moc nam to chutnalo a hlavne zampionky vypadaly jako obalene ve zlate. :yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: řízky z hub rizky z bedly houbový řízek obalovane houby smažené řízky z hub houbové řízky v těstíčku obalované bedly řízek z hub smažené houbové řízky řízky z bedel řízek z bedly bedla jako rizek houby jako řizek bedla řizky smažení hub řízky z hub recept bedla řízek obalování hub řízky z hřibů houby jako řízky

Suroviny: houby, vejce, mouka hladká, strouhanka, sůl, tuk na smažení

TopRecepty.cz

Houbové řízky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XDql