Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 242 kJ / 775 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,75 g |
Tuky | 39,00 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 375 mg |
Sodík | 625 mg |
Sůl | 1,45 g |
Sacharidy | 3,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Smícháme smetanu s hořčicí a harissou.
Krok 2: Maso nakrájíme na kostky, osolíme a opepříme.
Krok 3: Smícháme s připravenou marinádou. Necháme uležet 24 hodin.
Krok 4: Na rozpáleném oleji maso zprudka opečeme asi 6-8 minut. Záleží na velikosti kousků. Podáváme s různě upravenými brambory.
Zveřejněno 3. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ohnivé vepřové kostky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rnyB
Moje poznámka
Ohnivé vepřové kostky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rnyB
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 1 hodinou
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 13 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 14 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 22 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 7 minutami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 1 hodinou
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 2 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 2 hodinami
Meruňkový koláč
Evellinka před 2 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 4 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 4 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 10 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 11 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 11 hodinami
Tématické fráze:
vepřové kostky recept,
vepřové kostky,
recepty veprove kostky,
recept na vepřové kostky,
ohnive vepřove,
recept vepřové kostky,
ohnivé maso,
recepty na pečené vepřové plecko,
vepřové a harissa
Suroviny:
plec vepřová,
smetana ke šlehání,
hořčice dijonská,
harissa,
cukr,
sůl,
pepř,
pepř růžový,
olej
Komentáře (11)