Postup přípravy
Krok 1: Filet omyjeme a osušíme. Úplně jednoduše okořeníme (kmínem nešetříme) a pokapeme šťávou z citronu. Necháme hodinku odležet.
Krok 2: Pánev rozehřejeme s máslem a olejem. Vložíme rybu a kolem přihodíme žampiony nakrájené na plátky. Společně opékáme, rybu z každé strany 3-5 minut podle výšky masa.
Krok 3: Nakonec vhodíme bazalku. Podáváme s bramborovou kaší nebo dušenou zeleninou. Rybku posypeme žampiony.
Zveřejněno 13. 3. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sumec keříčkovec na kmínu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3XOx
Moje poznámka
Sumec keříčkovec na kmínu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3XOx
Nejnovější recepty
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 1 hodinou
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 19 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 20 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený chřest
Leren před 37 minutami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 45 minutami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 1 hodinou
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 1 hodinou
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 1 hodinou
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 1 hodinou
Veselý kuřecí plátek
Leren před 2 hodinami
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 2 hodinami
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 2 hodinami
Tématické fráze:
sumec recept,
připrava sumce,
sumec recepty,
keříčkovec recept,
keříckovec,
keříčkovec recepty,
sumec obecný,
recept keříčkovec,
recept na pripravu sumce,
recept na sumce,
recepty sumec,
sumec na zampionech,
sumec na másle,
sumec příprava,
recepty ze sumce,
kerikovec,
recept sumec,
recepty na sumce,
recepty na pripravu sumce,
příprava ze sumce
Suroviny:
filet ze sumce,
žampióny,
máslo,
olej,
kmín celý,
sůl,
paprika sušená sladká,
pepř,
bazalka čerstvá,
šťáva citronová
Komentáře (10)