Sumec na bylinkách s máslovou zeleninou

Montanka Kuchařka: Montanka

Ryby 1 názor

Suroviny

4 filety ze sumce
sůl
pepř
kmín
provensálské bylinky
máslo
hladká mouka
mrkev
cuketa
brokolice
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Filety omyjeme, osušíme. Posypeme solí, pepřem, kmínem a bylinkami. Lehce zaprášíme z obou stran moukou.

  2. Na pánvi rozpálíme máslo a sumce z obou stran zprudka opečeme.

  3. Stáhneme plamen a pozvolna cca 5 minut z každé strany pod pokličkou dusíme.

  4. Příloha:

  5. zeleninu očistíme, nakrájíme na požadované kousky.

  6. Na pánvičce rozpustíme máslo a postupně přidáváme zeleninu a restujeme.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Sumec na bylinkách s máslovou zeleninou

Tématické fráze: pečený sumec recepty peceny sumec sumec na panvi sumec recepty peceny sumec recept sumec recept recept na filety ze sumce recept pečený sumec sumec na pánvičce pečený sumec na zelenině pečený sumec na másle recept na filet ze sumce sumecek pečený na zelenine pečený sumes sumec s bylinkami zlaty sumec filet sumec pečený bylinky na sumce recepty zo sumca recept filet ze sumce