Bramborová polévka s parmazánem
Pokud jste zvyklí na klasickou “bramboračku”, v tomto receptu je z ní jen náznak. Výsledná smetanovo-zeleninová polévka s bramborami, medvědím česnekem a parmezánem si ale v chutnosti s tradičním receptem rozhodně nezadá.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 544 kJ / 847 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,43 g |
Tuky | 44,72 g |
Vláknina | 11,10 g |
Cholesterol | 63 mg |
Sodík | 629 mg |
Sůl | 1,45 g |
Sacharidy | 72,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 4. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborová polévka s parmazánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6NjQ
Moje poznámka
Bramborová polévka s parmazánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6NjQ
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Toasty s anglickou slaninou
Přidáno před 2 hodinami
Točený dort plněný ovocem
Přidáno před 3 hodinami
Jednohubky s dírou
Přidáno před 3 hodinami
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno před 22 hodinami
Rajčatový salát
Přidáno 18. 7. 2025 09:00:02
Smetanová polévka s květákem a kořenovou zeleninou
Přidáno 18. 7. 2025 08:31:03
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Veselé muffinky
Natkaaa před 9 minutami
Mořský Rumcajs
zdenda53 před 46 minutami
Jadel ve slanině
majka.k před 51 minutami
Rajská omáčka s karbanátkem
MichalP před 1 hodinou
Hraběnčiny výborné řezy
Lela5774 před 1 hodinou
Tvarohovo-meruňková zmrzlina
kremik před 4 hodinami
Tvarohová buchta s meruňkami
EvaSte před 4 hodinami
Levná a rychlá buchta z remosky
Evajira před 5 hodinami
Zeleninová polévka bez zasmažení
trdlo před 5 hodinami
Tématické fráze:
polévka s parmazánem,
krémová bramborová polévka s parmazánem,
bramborová polévka s parmezán,
bramborová polévka s parmazámem,
bramborová polévka s parmezánem,
bramborová polévka s hlívou a parmazánem
Suroviny:
cibule,
brambory,
špenát,
česnek mědvědí,
pórek,
vývar masový,
smetana na vaření,
parmazán,
slanina,
mouka hladká,
máslo,
sůl,
tymián
Komentáře (2)