Bramborová polévka s parmazánem
Pokud jste zvyklí na klasickou “bramboračku”, v tomto receptu je z ní jen náznak. Výsledná smetanovo-zeleninová polévka s bramborami, medvědím česnekem a parmezánem si ale v chutnosti s tradičním receptem rozhodně nezadá.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 544 kJ / 847 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,43 g |
Tuky | 44,72 g |
Vláknina | 11,10 g |
Cholesterol | 63 mg |
Sodík | 629 mg |
Sůl | 1,45 g |
Sacharidy | 72,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 4. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborová polévka s parmazánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6NjQ
Moje poznámka
Bramborová polévka s parmazánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6NjQ
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 3 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno před 13 hodinami
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 15 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 17 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 20 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí salát s jogurtem
ZboSy před 1 hodinou
Tilapie pečená s bramborami
nikkyshade před 2 hodinami
Jablečný koláč
Silvie.Gemini před 4 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Vanous.lukas před 12 hodinami
Kuřecí polévka
Kajkajak před 14 hodinami
Karlovarský knedlík
Kajkajak před 14 hodinami
Kokosová sváteční bábovka
irenaM před 15 hodinami
Linecké těsto z cukrářského učiliště" pro začátečníky"
Marketa75 před 15 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mirrika před 15 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 15 hodinami
Tématické fráze:
polévka s parmazánem,
krémová bramborová polévka s parmazánem,
bramborová polévka s parmezán,
bramborová polévka s parmazámem,
bramborová polévka s parmezánem,
bramborová polévka s hlívou a parmazánem
Suroviny:
cibule,
brambory,
špenát,
česnek mědvědí,
pórek,
vývar masový,
smetana na vaření,
parmazán,
slanina,
mouka hladká,
máslo,
sůl,
tymián
Komentáře (2)