Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí prsa na bramborách se smetanou

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

krkovicka.x krkovicka.x

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 044 kJ /
1 684 kcal
Bílkoviny260,10 g
Tuky39,73 g
Vláknina10,15 g
Cholesterol 650 mg
Sodík 1,40 g
Sůl3,47 g
Sacharidy66,35 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Opláchnuté brambory i se slupkou nakrájené na plátky poklademe do předem vymazaného pekáčku. Okořeníme dle vlastní chuti,posypeme petrželovou natí a na drobno nakrájenou kapií, můžete dát i pórek. Krok 2: Celé to zopakujeme ještě jednou a přidáme kuřecí prsa nakrájená na asi 1 cm silné plátky, tak aby zakryly celou plochu. Znovu okořeníme, potřeme dijonskou hořčicí a zalejeme smetanou, přikryjeme alobalem a ve vyhřáté troubě na 220°C pečeme asi 20 minut. Krok 3: Posypeme nastrouhaným sýrem a zapečeme.

Zveřejněno 20. 4. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/All7

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/All7

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
kuřecí prsa recepty, kuřecí prsa s bramborem, česnečka recept, kureci prsa recept, kuřecí prso recept, recepty, kuřecí prsa, kuře recepty, pečená kuřecí prsa na smetaně, kuřecí prsa se smetanou a bramborem, kureci prso recepty, recept na kuřecí prsa, pečené kuřecí prso se smetanou, kuřecí prsa bramborem a se smetanou, kureci prsa z bramborem, brambory se smetanou, recepty na kuřecí prsa, kure prsa se smetanou a hořčicí, kuřecí recepty, kuřecí prsa brambor

Suroviny:
brambory, prsa kuřecí, sůl, pepř, paprika sušená sladká, sušená bazalka, chilli, olej, smetana, nať petrželová, kapie, hořčice dijonská, sýr, sůl, pepř, bylinky

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu