Uzený jazyk v křenovém aspiku
Suroviny pro 10 porcí
10 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 6 781 kJ / 1 621 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,54 g |
Tuky | 142,55 g |
Vláknina | 7,27 g |
Cholesterol | 261 mg |
Sodík | 5,01 g |
Sůl | 11,95 g |
Sacharidy | 24,45 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 2. 2023 22:33
janatka: Děkuji, u nás také tak
9. 2. 2023 21:50
Teda vypadá to úžasně. Tak u nás by se to sež..... bleskovou rychlostí
9. 2. 2023 13:05
Marie Svarcova: Tak to mě mrzí, u nás tohle mizí rychlostí blesku
9. 2. 2023 07:22
vypadá to velmi dobře a určitě i tak chutná ale mám smůlu, že to nikdo jiný než já v rodině nemá rád
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 2 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 8 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 10 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Právě bylo uvařeno:
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 23 minutami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 35 minutami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 53 minutami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 1 hodinou
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 1 hodinou
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 2 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 3 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 4 hodinami
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 4 hodinami
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Už jste ochutnali zelené pivo? Hit Velikonoc má nejen neobvyklou barvu, ale často i specifickou chuť
Jak pracovat s želatinou, agarem a jak použít dortové želé polevy. Toto je jednoduchý přehled pro začátečníky
Časté chyby při přípravě aspiku a sulcu: Málo želatiny nebo slabý vývar způsobí, že aspik neztuhne
Další recepty
Suroviny: jazyk hovězí uzený, mrkev, petržel, cibule, bulva celerová, koření nové koření, bobkový list, pepř, sůl, ocet vinný, želatina, majonéza, sýr žervé, křen strouhaný, paprika
Uzený jazyk v křenovém aspiku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6nM4
4 názory