Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí roštěná á la Krkovička

Hodnocení receptu je 4,8 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

krkovicka.x krkovicka.x

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 988 kJ /
475 kcal
Bílkoviny4,10 g
Tuky42,19 g
Vláknina8,23 g
Cholesterol 34 mg
Sodík 191 mg
Sůl0,45 g
Sacharidy18,15 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Plátky jemně naklepeme, pokud je třeba nařízneme, aby se nekroutily, z obou stran očesnekujeme, osolíme, opepříme, potřeme plnotučnou hořčicí a zaprášíme moukou. Krok 2: Na sádle zprudka orestujeme roštěnky, které potom dáme do pekáčku a na výpeku zpěníme na jemno pokrájenou cibuli a červenou kapii. Až zesklovatí, podlijeme nejlépe hovězím vývarem (já použil vývar z oháňky), vše nalijeme na roštěnky v pekáčku a dusíme asi 45 minut v troubě na 200°C. Poté odkryjeme a dopékáme za mírného podlévání cca 15 minut při stejné teplotě Krok 3: Měkké maso vyjmeme a šťávu propasírujeme nebo rozmixujeme popřípadě dochutíme. Do šťávy opět vložíme maso.

Zveřejněno 21. 4. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/W004

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/W004

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
hovězí roštěná, hovězí roštěnky, hovezi roštěná recepty, hovězí roštěná recept, hovězí krkovice, hovězí krkovička, roštěná recept, hovězí roštěnky recept, krkovice recepty, krkovice recept, recepty z krkovice, recept na hovězí roštěnou, recepty hovězí roštěnka, roštěna z hovězího, hovězí roštěná plátky recept, hovězí krkovice - recepty, hovezi krkovice recept, roštěná recepty, recept hovezi rostena, hovezi krkovice recepty

Suroviny:
roštěná hovězí, česnek český, sádlo, cibule, kapie červená, hořčice plnotučná, sůl, pepř, vývar hovězí, mouka hladká

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu