Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 883 kJ / 2 362 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,60 g |
Tuky | 22,90 g |
Vláknina | 26,23 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7,22 g |
Sůl | 18,00 g |
Sacharidy | 455,30 g |
Postup přípravy
Omoučený bochník vložíme do moukou vysypané ošatky, necháme vykynout (asi 1,5-2 hodiny), pak opatrně vykulíme na plech s pečícím papírem nebo fólií a ve vyhřáté troubě upečeme.
Zveřejněno 21. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dvojbarevný 1-2-3 chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l9P5
Moje poznámka
Dvojbarevný 1-2-3 chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l9P5
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 4 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 5 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 5 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 5 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 5 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Suumaa před 3 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Martina5672 před 4 hodinami
Dort z palačinek
Martina5672 před 4 hodinami
Řezy raffaelo
Martina5672 před 4 hodinami
Tažený štrúdl
Lenuus před 4 hodinami
Jablkový perník
collins před 6 hodinami
Přírodní kotlet s žampiony
DavidVolvo před 7 hodinami
Vepřový pörkölt s nokedli
caprioli před 9 hodinami
Zeleninová polévka s fazolemi a špenátem
Kajkajak před 10 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
karfil@post.cz před 10 hodinami
Tématické fráze:
výroba kuléru,
chleba 1 2 3,
kulér recept
Suroviny:
kvas žitný,
voda,
kmín drcený,
olej,
sůl,
mouka žitná chlebová,
mouka chlebová pšeničná,
mouka hladká,
Komentáře (9)
https://www.toprecepty.cz/recept/49556-kuler/?new=...
Ten kupovaný kulér byl spíš hořký než nakyslý...