Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 373 kJ / 567 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,13 g |
Tuky | 11,07 g |
Vláknina | 21,68 g |
Cholesterol | 288 mg |
Sodík | 984 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 75,92 g |
Postup přípravy
Polévku případně ještě dochutíme solí a nakonec přidáme pažitku. Krok 2: Šunku nakrájíme na jemno, přidáme ostatní suroviny a dobře promícháme.
Navlhčenýma rukama tvoříme větší knedlíčky, které obalíme v mandlových lupíncích.
Ve vyšším kastrůlku nebo fritéze rozpálíme olej a mandlové knedlíčky usmažíme dozlatova.
Zveřejněno 26. 10. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninová polévka se šunkovo-mandlovými knedlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l9n1
Moje poznámka
Zeleninová polévka se šunkovo-mandlovými knedlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l9n1
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 5 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 19 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 22 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 22 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 1 minutou
Buchta Fešák
LuccHansel před 24 minutami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 40 minutami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 1 hodinou
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
perseus před 1 hodinou
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 2 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Ashelin před 3 hodinami
Bramborové knedlíky
essinKa před 3 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Ellen1 před 4 hodinami
Tématické fráze:
šunkové knedlíčky do polévky
Suroviny:
celer,
mrkev,
brambory,
žampióny,
kapustičky,
sůl,
pepř,
pažitka,
šunka,
vejce,
pepř,
ořech muškátový,
strouhanka,
mouka hladká,
lupínky mandlové,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (3)