Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 283 kJ / 1 980 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 60,04 g |
| Sůl | 150,00 g |
| Sacharidy | 495,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 11. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celer ve sladkokyselém nálevu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BYkQ
Moje poznámka
Celer ve sladkokyselém nálevu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BYkQ
Nejnovější recepty
Kuřecí čtvrtky na zelenině z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 5 hodinami
Restovaná vepřová játra, volská oka a zeleninový salát
Přidáno před 6 hodinami
Pikantní čočková polévka se zeleninou
Přidáno před 8 hodinami
Zapečený květák s nivou
Přidáno před 8 hodinami
Nejlepší langoše
Přidáno před 8 hodinami
Grilovaná dýně s vůní ořechů
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Losos na másle
Kajkajak před 39 minutami
Chutné vafle
Kolibinka před 1 hodinou
Rajská omáčka
prichystalr před 2 hodinami
Pečená krkovička
[email protected] před 2 hodinami
Tvarohovo-jablková bábovka
Majavcelicka před 3 hodinami
Pečené maso a speciální cibulová omáčka
BinaSa před 4 hodinami
Svíčková na smetaně
JohnyCipera před 7 hodinami
Piškotový korpus
Mish_Ellie před 7 hodinami
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
TondaJ před 8 hodinami
Buchta bez vajec
DenaS před 10 hodinami
Tématické fráze:
zavařování celeru,
jak zavařit celer,
zavařený celer,
celer zavařování,
sladkokyselý nálev na salát,
sterilovaný celer,
celerový salát recept sladkokyselý,
nakládaný celer,
celer ve slaném nálevu,
nakládaný celer,
celerový salát v nalevu,
celerový salát ve sladkokyselém nálevu,
jak zavařit celerový salát,
nálev na celerový salát,
celerový salát v sladkokyselém nálevu,
sterilovany celer recept,
zavarime celer,
celerový salát sladkokyselí,
sladkokyselý nálev,
celer recepty
Suroviny:
celer,
voda,
ocet,
sůl,
cukr
Komentáře (5)