Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 283 kJ / 1 980 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 60,04 g |
Sůl | 150,00 g |
Sacharidy | 495,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 11. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celer ve sladkokyselém nálevu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BYkQ
Moje poznámka
Celer ve sladkokyselém nálevu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BYkQ
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 12 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 15 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 15 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 18 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno 17. 6. 2025 20:09
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno 17. 6. 2025 18:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cibulová polévka
Kajkajak před 17 minutami
Špenát s fazolovými lusky a vejcem
misula29 před 3 hodinami
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 5 hodinami
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 6 hodinami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 7 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 8 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 9 hodinami
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 9 hodinami
Stir-fry s mletým masem, zelenými fazolkami a červenou paprikou
spamejlik před 11 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 11 hodinami
Tématické fráze:
zavařování celeru,
jak zavařit celer,
zavařený celer,
celer zavařování,
sladkokyselý nálev na salát,
sterilovaný celer,
celerový salát recept sladkokyselý,
nakládaný celer,
celer ve slaném nálevu,
nakládaný celer,
celerový salát v nalevu,
celerový salát ve sladkokyselém nálevu,
jak zavařit celerový salát,
nálev na celerový salát,
celerový salát v sladkokyselém nálevu,
sterilovany celer recept,
zavarime celer,
celerový salát sladkokyselí,
sladkokyselý nálev,
celer recepty
Suroviny:
celer,
voda,
ocet,
sůl,
cukr
Komentáře (5)