Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 283 kJ / 1 980 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 60,04 g |
Sůl | 150,00 g |
Sacharidy | 495,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 11. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celer ve sladkokyselém nálevu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BYkQ
Moje poznámka
Celer ve sladkokyselém nálevu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BYkQ
Nejnovější recepty
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno před 18 hodinami
Makový dortík
Přidáno před 18 hodinami
Grilované maso v černém pivu
Přidáno před 18 hodinami
Ledvinky na špeku
Přidáno před 18 hodinami
Tagliatelle se zeleninou
Přidáno před 18 hodinami
Lasagne s cuketou
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynuté koláčky staročeské
Jana.Vernerova před 22 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
monikacekcl před 30 minutami
Borůvkový táč
PavelR před 52 minutami
Panenka na žampionech a sušených rajčatech
knihomolka před 58 minutami
Gulášové krůtí plátky na houbách
Jan Nemec před 1 hodinou
Panenka plněná nivou a sušenými rajčaty
Grinchch2010 před 1 hodinou
Domácí kmínový chleba
jarda.vcela před 1 hodinou
Špagety à la carbonara
iFanoush před 1 hodinou
Vepřová plec na kedlubnách, v pomalém hrnci
radekfiala před 1 hodinou
Grilované krevety
Monkrizova před 1 hodinou
Tématické fráze:
zavařování celeru,
jak zavařit celer,
zavařený celer,
celer zavařování,
sladkokyselý nálev na salát,
sterilovaný celer,
celerový salát recept sladkokyselý,
nakládaný celer,
celer ve slaném nálevu,
nakládaný celer,
celerový salát v nalevu,
celerový salát ve sladkokyselém nálevu,
jak zavařit celerový salát,
nálev na celerový salát,
celerový salát v sladkokyselém nálevu,
sterilovany celer recept,
zavarime celer,
celerový salát sladkokyselí,
sladkokyselý nálev,
celer recepty
Suroviny:
celer,
voda,
ocet,
sůl,
cukr
Komentáře (5)