Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 815 kJ / 195 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,00 g |
Tuky | 1,20 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 230 mg |
Sůl | 0,58 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 1. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Steak z tuňáka se zeleninovým salátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OpGR
Moje poznámka
Steak z tuňáka se zeleninovým salátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OpGR
Nejnovější recepty
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno před 8 hodinami
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno 12. 7. 2025 18:41:50
Makový dortík
Přidáno 12. 7. 2025 18:37:15
Grilované maso v černém pivu
Přidáno 12. 7. 2025 18:29:14
Ledvinky na špeku
Přidáno 12. 7. 2025 18:23:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Farmářská krkovička v cibuli a pivu
Hanka004 před 3 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
karinpekarkova před 4 hodinami
Cuketový moučník s jablky
svidrnochovas@seznam.cz před 4 hodinami
Rebarborový koláč
kacaba10 před 4 hodinami
Kedlubnové zelí
jana100 před 5 hodinami
Pomazánka z míchaných vajíček s Hermelínem
mertice před 5 hodinami
Vepřová plec na ajvaru
mertice před 7 hodinami
Karamel
Kristynanelly před 9 hodinami
Borůvkový táč
PavelR před 9 hodinami
Meruňkový koláč
Majkas před 9 hodinami
Tématické fráze:
čerstvý tuňák recepty,
jak připravit steak z tuňáka,
čerstvý tuňák recept,
priprava tunaka,
steak z tuňáka na pánvi,
příprava steaku z tuňáka,
tuňák čerstvý recept,
tuňák příprava,
koření na tuňáka,
steak z tuňáka,
recepty z čerstvého tuňáka,
recept na tuňáka,
recept na cerstveho tunaka,
tunak na panvi,
steak z tuňáka recept,
tuňák steak recept,
tuňák steak,
čerstvý tuňák,
tunak se zeleninou,
tunak s provensalskym korenim
Suroviny:
filet z tuňáka,
olej olivový,
rukola,
špenát čerstvý,
rajče cherry,
okurka čerstvá,
koření provensálské,
sůl,
pepř
Komentáře (2)