Steak z tuňáka se zeleninovým salátem

Ryby Doba přípravy: 15 1 názor

Ryby Doba přípravy: 15 1 názor

Suroviny 1 porce

200 g steak z tuňáka
olivový olej
rukola
čerstvý špenát
cherry rajče
okurka
provensálské koření
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Tuňáka nejprve osolíme a opepříme, lehce pokapeme olivovým olejem a necháme chvíli odležet.

  2. Mezitím nakrájíme zeleninu a smícháme ji dohromady. Můžeme přidat i papriky a další zeleninu podle naší chuti. Lehce osolíme a posypeme provensálským kořením.

  3. Na grilovací pánev dáme trochu olivového oleje a z každé strany smažíme 1 minutu. Stačí nám to, aby nám uprostřed zůstal růžový proužek čerstvého masa.

  4. Na připravený sálat položíme tuňáka a můžeme podávat. Jako přílohu doporučuji opečenou bagetu s bylinkami a případně česnekem.

Komentáře k receptu Steak z tuňáka se zeleninovým salátem

  • Majkaa Majkaa

    Tuňáka dělám taky tak, ale nechám ho na pánvi o něco déle a před koncem smažení dám navrch plátek másla:-p

    Odpovědět

Tématické fráze: čerstvý tuňák recepty jak připravit steak z tuňáka čerstvý tuňák recept priprava tunaka steak z tuňáka na pánvi příprava steaku z tuňáka tuňák čerstvý recept tuňák příprava koření na tuňáka steak z tuňáka recepty z čerstvého tuňáka recept na tuňáka recept na cerstveho tunaka tunak na panvi steak z tuňáka recept tuňák steak recept tuňák steak čerstvý tuňák tunak se zeleninou tunak s provensalskym korenim