Steak z tuňáka se zeleninovým salátem

david.jilek Kuchař: david.jilek

Doba přípravy: 15 1 porce Ryby 1 názor

Suroviny

200 g steak z tuňáka
olivový olej
rukola
čerstvý špenát
cherry rajče
okurka
provensálské koření
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Tuňáka nejprve osolíme a opepříme, lehce pokapeme olivovým olejem a necháme chvíli odležet.

  2. Mezitím nakrájíme zeleninu a smícháme ji dohromady. Můžeme přidat i papriky a další zeleninu podle naší chuti. Lehce osolíme a posypeme provensálským kořením.

  3. Na grilovací pánev dáme trochu olivového oleje a z každé strany smažíme 1 minutu. Stačí nám to, aby nám uprostřed zůstal růžový proužek čerstvého masa.

  4. Na připravený sálat položíme tuňáka a můžeme podávat. Jako přílohu doporučuji opečenou bagetu s bylinkami a případně česnekem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Steak z tuňáka se zeleninovým salátem

  • Majkaa Majkaa

    Tuňáka dělám taky tak, ale nechám ho na pánvi o něco déle a před koncem smažení dám navrch plátek másla:-p

    Odpovědět

Tématické fráze: čerstvý tuňák recepty jak připravit steak z tuňáka priprava tunaka steak z tuňáka na pánvi čerstvý tuňák recept tuňák čerstvý recept příprava steaku z tuňáka koření na tuňáka tuňák příprava recept na cerstveho tunaka steak z tuňáka tunak na panvi recepty z čerstvého tuňáka tunak se zeleninou příprava tuňáku jak se připravuje tuňák tunák se salátem jak připravit čerstvého tuňáka steak tuňák recepty recept na tuňáka

Zapomněl/a jsem heslo