Suroviny
Porce: cca 6 menších porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 842 kJ / 2 352 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 68,52 g |
| Tuky | 37,96 g |
| Vláknina | 69,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 71 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 399,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nejdříve smícháme vločky s tvarohem a troškou vody, vznikne lepivá hmota, kterou dáme do formy. Používám silikonovou, takže není potřeba vymazávat, ani pečící papír. Forma velikosti cca 23x23 cm.
Krok 2: Poté nakrájíme nebo nastrouháme jablka (já nakrájela na menší kousky), smícháme s cukrem, sirupem a skořicí. Rozložíme na těsto.
Krok 3: Dáme péct na 180 °C přibližně na 35 minut.
Zveřejněno 3. 2. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rozbalený jablečný štrúdl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zgoZ
Moje poznámka
Rozbalený jablečný štrúdl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zgoZ
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 2 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 8 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 13 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kávové úlky
MichaelaSr před 3 minutami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 4 minutami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 15 minutami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 1 hodinou
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 1 hodinou
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 1 hodinou
Domácí vánočka
Slaninova.L. před 1 hodinou
Křupavé vafle se zmrzlinou
janakrejzarova před 2 hodinami
Sekaná pečeně
bobnak před 3 hodinami
Tématické fráze:
rozbaleny jablecny strudl z ovesných vloček,
jablečný štrůdl recept,
rozbaleny závin,
recept na jablečný štrůdl,
jablečný štrúdl-postup,
štrůdl z ovesných vloček rozbaleny,
rozbalený štrůdl z ovesných vloček
Suroviny:
vločky,
tvaroh odtučněný,
voda,
sladidlo,
jablko,
skořice,
cukr skořice,
sirup javorový
Komentáře (2)