Suroviny
Porce: cca 6 menších porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 842 kJ / 2 352 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 68,52 g |
| Tuky | 37,96 g |
| Vláknina | 69,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 71 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 399,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nejdříve smícháme vločky s tvarohem a troškou vody, vznikne lepivá hmota, kterou dáme do formy. Používám silikonovou, takže není potřeba vymazávat, ani pečící papír. Forma velikosti cca 23x23 cm.
Krok 2: Poté nakrájíme nebo nastrouháme jablka (já nakrájela na menší kousky), smícháme s cukrem, sirupem a skořicí. Rozložíme na těsto.
Krok 3: Dáme péct na 180 °C přibližně na 35 minut.
Zveřejněno 3. 2. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rozbalený jablečný štrúdl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zgoZ
Moje poznámka
Rozbalený jablečný štrúdl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zgoZ
Nejnovější recepty
Dvoubarevné hvězdičky
Přidáno před 10 hodinami
Roláda s pečeným čajem
Přidáno před 19 hodinami
Losos podle Marka Raditsche
Přidáno před 20 hodinami
Vaječná omeleta s tuňákem, sýrem a slaninou
Přidáno před 21 hodinami
Pomerančové cukroví
Přidáno před 21 hodinami
Jehněčí guláš s kapií
Přidáno 3. 12. 2025 21:27:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Stefi.f před 4 minutami
Domácí kmínový chleba
boomgo před 2 hodinami
Biskupský chlebíček II
káťa před 6 hodinami
Pomazánka "Uheráček"
Kajkajak před 7 hodinami
Krupičná kaše
Kajkajak před 7 hodinami
Vločková kaše
Kajkajak před 7 hodinami
Těstoviny s omáčkou ze špenátu a čerstvého smetanového sýru
poirotka před 9 hodinami
Kakaová roláda V2
Ketynna před 10 hodinami
Nejlepší marokánky
kocourer před 10 hodinami
Rumové kuličky s kokosem
Jarrmila před 11 hodinami
Tématické fráze:
rozbaleny jablecny strudl z ovesných vloček,
jablečný štrůdl recept,
rozbaleny závin,
recept na jablečný štrůdl,
jablečný štrúdl-postup,
štrůdl z ovesných vloček rozbaleny,
rozbalený štrůdl z ovesných vloček
Suroviny:
vločky,
tvaroh odtučněný,
voda,
sladidlo,
jablko,
skořice,
cukr skořice,
sirup javorový
Komentáře (2)