Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 156 kJ / 276 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,21 g |
| Tuky | 0,50 g |
| Vláknina | 11,10 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 28 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 56,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 2. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Buřtguláš s houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LmzA
Moje poznámka
Buřtguláš s houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LmzA
Nejnovější recepty
Tortilla jako pizza s mletým masem, mozzarellou a olivami
Přidáno před 1 hodinou
Dietní květák z trouby
Přidáno před 2 hodinami
Jedlé muchomůrky
Přidáno před 4 hodinami
Zeleninová polévka se slzovkou
Přidáno před 12 hodinami
Zapečené gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Přidáno před 13 hodinami
Sýrová omáčka pečená
Přidáno před 13 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
České buchty
nelinka62 před 8 minutami
Jednoduché Margot řezy
VeronikaRab před 9 minutami
Rychlá hrníčková bábovka
Janettaku před 19 minutami
Roláda z vepřové pečeně
verisek08 před 38 minutami
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
JuliePetule před 59 minutami
Jablečná bábovka
Zsuzsu1 před 1 hodinou
Jablečné lívance
Alamatej před 1 hodinou
Vegetariánská svíčková
Recept24 před 3 hodinami
Losos na másle
Kajkajak před 11 hodinami
Chutné vafle
Kolibinka před 11 hodinami
Tématické fráze:
houbový guláš,
burt gulas,
houby recepty,
houbový guláš recept,
buřtguláš top recepty,
houbový buřtguláš,
recept na buřt guláš,
buřtguláš,
buřtguláš s houbami a paprikami,
recepty na burty,
recepty na houby,
buřtguláš recept,
buřt guláš recept,
spekacky s houbami,
buřtguláš houbovy,
recept na houbový guláš,
houbové recepty,
houbový guláš, recept,
buřtguláš recepty,
recepty na houbový guláš
Suroviny:
brambory,
cibule,
paprika sušená uzená,
majoránka,
česnek,
protlak rajčatový,
sádlo,
špekáček,
hraška,
sůl,
pepř,
houby lesní
Komentáře (5)