Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečená kuřecí játra od Krkovičky

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

krkovicka.x krkovicka.x

Náročný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny

Porce: 2 skleničky

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 208 kJ /
289 kcal
Bílkoviny35,00 g
Tuky10,20 g
Vláknina5,18 g
Cholesterol 994 mg
Sodík 149 mg
Sůl0,36 g
Sacharidy13,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na rozpuštěném špeku osmažíme dohněda nadrobno nakrájenou cibulku a našprtaný česnek. Přidáme nakrájená kuřecí játra a pečeme cca 5 minut na 200°C. Krok 2: Potom okořeníme a podlijeme vývarem s 1 lžící rozmixovaných kůží. Pečeme 10 minut, pokud je potřeba, mírně podlijeme, aby nebyla játra na suchu. Krok 3: Naplníme skleničky a zavařujeme cca 20 minut.

Zveřejněno 31. 3. 2017

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pečená kuřecí játra od Krkovičky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rWOk

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pečená kuřecí játra od Krkovičky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rWOk

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
příprava kuřecích jater, jak připravit kuřecí játra, kuřecí játra na špeku, pečená kuřecí játra, recepty z kur.jater, kuřecí játra recept, kuřecí játra, játra na pepři, krkovicre a kuřrcí na játra, co pripravit z kurecich jater, kuřecí játra pečena, kureci jatra recepty, příprava jater, příprava kuřecívh jater, recept jak připravit kuřecí játra, játra priprava, osmažená kuřecí jatra, recepty z kur jater, příprava jater kuřecích, priprava kureci játra

Suroviny:
játra kuřecí, cibule, česnek, špek, vývar kuřecí, kmín celý, sůl, pepř, kůže kuřecí

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu