Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 885 kJ / 1 885 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,55 g |
Tuky | 20,41 g |
Vláknina | 20,94 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,41 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 359,22 g |
Postup přípravy
Chleba má mechovou střídu, nádherně voňavou a také pružnou. Chuťově je mnohem lepší, než tentýž chleba, v pekárně upečený klasicky, s obvyklou dávkou droždí.
Zveřejněno 27. 6. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chleba s prefermentem a lžící kvásku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5vAR
Moje poznámka
Chleba s prefermentem a lžící kvásku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5vAR
Nejnovější recepty
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno před 3 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 8 hodinami
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno před 10 hodinami
Avokádová pomazánka
Přidáno 21. 8. 2025 18:02:02
Belgické vafle
Přidáno 21. 8. 2025 12:30:38
Americké cookies s borůvkami
Přidáno 21. 8. 2025 09:05:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové s rýží z jednoho pekáčku
Sahula před 4 minutami
Linecký koláč s tvarohem
Zbynek Hladik před 14 minutami
Cuketové karbanátky s hermelínem
rejt9 před 39 minutami
Čočka na kyselo
nowaja před 55 minutami
De Sousa: dort s kokosovým mlékem
Matea před 56 minutami
Katův šleh po mém
tomanpetr1 před 1 hodinou
Vepřové maso na mrkvi
Spidan75 před 2 hodinami
Broskvový džem
Annanas před 2 hodinami
Červená řepa
radbastim před 3 hodinami
Zapečené brambory s hermelínem
Ivet88 před 4 hodinami
Tématické fráze:
fantastický chleba,
chléb z prefermentu,
toustový chléb preferment,
chleba s prefermentem,
chleba z prefermentu,
kváskový chléb vysočina recepty,
domácí šumava s prefermentem recept,
domácí rohlíky z prefermentu,
peceni s prefermentem-diskuse,
jak pracovat se sušeným kváskem
Suroviny:
voda,
kmín celý,
sůl,
olej,
mouka žitná chlebová,
mouka chlebová pšeničná,
mouka hladká,
kvas žitný,
droždí
Komentáře (3)