Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 095 kJ / 979 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,21 g |
Tuky | 66,40 g |
Vláknina | 19,96 g |
Cholesterol | 1,09 g |
Sodík | 1,32 g |
Sůl | 3,09 g |
Sacharidy | 21,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 9. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Houbová omeleta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Gkm8
Moje poznámka
Houbová omeleta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Gkm8
Nejnovější recepty
Zapečené houby se zeleninou
Přidáno před 2 hodinami
Kuličky ze salsiccie se špenátovou rýží
Přidáno před 4 hodinami
Lehká cuketová polévka
Přidáno před 4 hodinami
Polévka z rajčat se smetanou
Přidáno před 17 hodinami
Zavařené houby v láku
Přidáno před 17 hodinami
Lišky na špeku, pečená dýně s květákem a volská oka (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Katův šleh po mém
Jandulice před 8 minutami
Pečená švestková povidla
Ludvikova před 1 hodinou
Bramborové placičky
Karel kuchtik před 2 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
janika491968 před 3 hodinami
Dvacetiminutový švestkový koláč
olivka před 3 hodinami
Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta
gatear před 14 hodinami
Langoše z jogurtu
EvaCh před 15 hodinami
Afrika řezy
dadmilka před 16 hodinami
Cuketová pochoutka
marunda před 16 hodinami
Vdolečky
gabrielamachova23 před 17 hodinami
Tématické fráze:
houbová omeleta,
omeleta s houbami,
houbové omelety,
vaječná omeleta s houbami,
omeleta z hub,
houbová omoleta,
houbová amoleta,
amoleta s houbami,
omelety s houbami,
omeleta houbová,
houbové škvarky,
houbove amolety,
amolety s houbami,
smaženice z čerstvých hub,
recept houbova omeleta,
houbova vaječná omeleta,
omeleta s hubama,
omoleta z hub a vajec,
omeleta s houbama,
omoleta s houbami
Suroviny:
houby čerstvé,
vejce,
česnek,
cibulka jarní,
sýr tvrdý,
smetana,
olej,
sůl,
pepř,
rajče cherry,
paprika čerstvá zelená
Komentáře (5)