Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 116 kJ / 506 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,94 g |
Tuky | 31,75 g |
Vláknina | 7,14 g |
Cholesterol | 114 mg |
Sodík | 1,07 g |
Sůl | 2,65 g |
Sacharidy | 24,80 g |
Postup přípravy
Dochutíme soľou a korením. Krok 5: Špagetovú tekvicu naservírujeme na taniere a prelejeme omáčkou.
Zveřejněno 10. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špagetová dýně s čínským zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rrDp
Moje poznámka
Špagetová dýně s čínským zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rrDp
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 6 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 12 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 13 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 16 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 17 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno 1. 9. 2025 21:09:47
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 4 hodinami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 4 hodinami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 4 hodinami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 4 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 4 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 4 hodinami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 4 hodinami
Krkovička po farářsku
Olympus před 4 hodinami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 5 hodinami
Nejlepší litý perník
Noumik před 5 hodinami
Tématické fráze:
špagetová dýně,
spagetova dyne recepty,
zelí ze špagetové dýně,
priprava zeli dyne,
špagetová dyně recept,
zelí z dýně,
čínské zelí recepty,
recept špagetová dýně,
recept z dýně špagetové,
recept s čínským se zelím,
špagetová dýně recepty zelí,
recepty ze špagetové dýně
Suroviny:
dýně špagetová,
zelí čínské,
cibule,
česnek,
smetana,
sýr tvrdý,
pepř bílý,
olej,
sůl
Komentáře (2)