Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 005 kJ / 1 674 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 168,06 g |
| Tuky | 106,38 g |
| Vláknina | 2,94 g |
| Cholesterol | 495 mg |
| Sodík | 1,01 g |
| Sůl | 2,50 g |
| Sacharidy | 10,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maso vařené ve vakuu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Wr4Q
Moje poznámka
Maso vařené ve vakuu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Wr4Q
Nejnovější recepty
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 2 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno před 23 hodinami
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno před 23 hodinami
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťouchaná buchta
Anickamanicka před 1 hodinou
Pomalu pečený králík s tymiánem
Antusa před 2 hodinami
Vrstvený salát
Haname před 4 hodinami
Sýrové tyčinky
Jitinka před 5 hodinami
Sýrová omáčka
Tamarilka před 7 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 7 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 8 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 8 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 8 hodinami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 8 hodinami
Tématické fráze:
recepty vaření sous vide,
vakuové vaření recepty,
vařené maso v sáčku,
maso varene v sacku,
hovezi ve vakuu,
vakuově vařené maso,
vaření masa v sáčku,
vaření ve vakumu,
hovězí vařené ve vakuu,
veprove maso ve vakuum,
recept na vareni z masa,
vareni maso v sáčky,
recepty hovězí maso ve ve vakuu,
kuřecí maso vařené ve vakuu,
vareny maso,
vařeni masa,
brambory vařené ve vakuu,
recepty vaření sous vide recepty,
hovezi ve vakuum,
recepty s vakuum
Suroviny:
křídla kuřecí,
srdce kuřecí,
máslo,
česnek,
sůl
Komentáře (1)