Brambory zapečené s krůtími nudličkami a kopřivou
Kopřivy jsou velmi rozšířeným plevelem, jsou ale zdravé a jídlu dodají hezkou barvu i svěží chuť. Vyzkoušejte je například zapečené s bramborami a krůtím masem. Zajímavý chuťový rozměr tomuto jídlu dodá nastrouhaný uzený sýr.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 558 kJ / 2 045 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 201,96 g |
| Tuky | 66,38 g |
| Vláknina | 20,54 g |
| Cholesterol | 496 mg |
| Sodík | 1,55 g |
| Sůl | 3,75 g |
| Sacharidy | 150,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 4. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brambory zapečené s krůtími nudličkami a kopřivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pvq6
Moje poznámka
Brambory zapečené s krůtími nudličkami a kopřivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pvq6
Nejnovější recepty
Medové dortíčky
Přidáno před 6 hodinami
Bábovka à la marcipánová štóla
Přidáno před 8 hodinami
Nadýchané domácí langoše s jogurtem
Přidáno před 15 hodinami
Listové košíčky se sýrem brie, brusinkami a ořechy
Přidáno před 15 hodinami
Mleté kuličky se žampiony
Přidáno 7. 12. 2025 21:58:20
Skořicová kolečka
Přidáno 7. 12. 2025 21:41:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
[email protected] před 17 minutami
Mandlové rohlíčky podle Sandtnerky
Milfu před 3 hodinami
Telecí líčka v ovocné marinádě
david.pacanda před 3 hodinami
Šťavnaté zapečené kotlety
Gygy2 před 4 hodinami
Mleté maso na způsob kebabu
l.sejkora před 4 hodinami
Makové koláčky s povidly - cukroví
Evellinka před 5 hodinami
Výborné šlehačkové cukroví
Moni1703 před 5 hodinami
Sekaná "svíčková"
iveta.kroul před 6 hodinami
Vepřová játra v pikantní šťávě z papiňáku
Sahula před 8 hodinami
Tématické fráze:
brambory kopřiva recepty
Suroviny:
prsa krůtí,
brambory,
kopřivy,
sýr eidam uzený,
sýr mozzarella,
smetana ke šlehání,
česnek,
máslo,
olej,
sůl,
pepř mletý,
koření na kuřecí maso
Komentáře (2)