Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 203 kJ / 766 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,54 g |
Tuky | 82,06 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 5,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 4. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pstruh na bylinkovém másle s novými brambůrkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XzRm
Moje poznámka
Pstruh na bylinkovém másle s novými brambůrkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XzRm
Nejnovější recepty
Švestkový džem
Přidáno před 3 hodinami
Mrkvovo-jablečné muffiny bez přidaného cukru
Přidáno před 7 hodinami
Pudinkové BeBe řezy
Přidáno před 9 hodinami
Topinky se salámovo-vaječnou směsí
Přidáno před 23 hodinami
Mini chlebíčky s tataráčkem z uzeného lososa
Přidáno před 23 hodinami
Medailonky se žampiony a paprikami
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tortilla plněná kuřecím masem
karel_koutnik před 7 minutami
Nekynuté mini koláčky
JaniLayer před 39 minutami
Andělsky nadýchaný perník
Lasica před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
k.klemesova@gmail.com před 1 hodinou
Dýňová polévka s uzeným
EvaSeba před 2 hodinami
Pikantní švestkové chutney
tomas.zbornik před 3 hodinami
Moje ledová káva (bez šejkru)
Cipinka před 3 hodinami
Uzený losos se špenátem a cibulovou rýží
imzlin@seznam.cz před 4 hodinami
Teplý salát ze zelené čočky s filátkem z tresky
TondaJ před 4 hodinami
Dršťková polévka z předvařených drštěk
MichalBorna před 4 hodinami
Tématické fráze:
pstruh na bylinkovém másle petrželové brambor,
pstruh na bilinkovém másle,
pstruh na másle s bylinkami,
pstruh na bilynkovém másle,
filátka ze pstruha,
pstruh na bilinkovém másle petrželové brambor,
bylinkové máslo na pstruhy,
pstruh bylinkové maslo,
recept na pstruha v troubě s bylinkovým másle
Suroviny:
pstruh,
čerstvé bylinky,
pepř čtyř barev,
sůl hrubozrnná,
česnek,
máslo,
brambory rané
Komentáře (2)