Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 782 kJ / 2 338 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 39,60 g |
| Tuky | 121,50 g |
| Vláknina | 33,00 g |
| Cholesterol | 400 mg |
| Sodík | 210 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 255,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 4. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brambory zapečené s bylinkovou smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lo9J
Moje poznámka
Brambory zapečené s bylinkovou smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lo9J
Nejnovější recepty
Kapr na křenu
Přidáno před 2 hodinami
Sváteční vánočka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 9 hodinami
Kokosky ze tří surovin podle Kamily Nývltové
Přidáno před 10 hodinami
Topinamburový krém podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 11 hodinami
Vlašský salát podle ČSN
Přidáno před 11 hodinami
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno 10. 12. 2025 14:21:35
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší nadýchané muffiny
VerunkaBerunka před 7 minutami
Šlehačkové cukroví
MonikaHo před 43 minutami
Uherská pěna
Daami před 1 hodinou
Zelňačka z hlávkového zelí
Kajkajak před 3 hodinami
Mandlové laskonky
IRBONA před 3 hodinami
Pudinkové jahodové tyčinky
AnettaP před 3 hodinami
Perníkové kroužky
Vitek2015 před 4 hodinami
Čína z vepřového masa
IvanaK před 4 hodinami
Kuřecí medailonky na kari s hořčicí
nvm250 před 4 hodinami
Vanilkové rohlíčky
tyna.korinkova před 4 hodinami
Tématické fráze:
zapečené brambory se smetanou,
zapečené brambory,
zapečené brambory bylinky,
zapečené brambory s bylinky,
zapečené brambory se smetanou a bylinky,
brambory s bylinkami a smetanou,
zapečené brambory s bylinkami a smetanou,
zapečené brambory se smetanou rozmarýnem posypané s parmazánem,
brambory se smetanou,
zapecene brambory s bylinkami,
zapecena brambora s bylinkovo
Suroviny:
brambory,
pórek,
cibulka jarní,
sůl,
kmín mletý,
olej olivový,
smetana ke šlehání,
rozmarýn,
koření oregáno,
tymián,
sýr chedar
Komentáře (1)