Suroviny
Porce: 12 kousků
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 21 497 kJ / 5 138 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 131,90 g |
Tuky | 263,55 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 1,43 g |
Sodík | 1,64 g |
Sůl | 3,97 g |
Sacharidy | 535,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 11. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Piškotový dort, zdobený mléčným marcipánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o4rK
Moje poznámka
Piškotový dort, zdobený mléčným marcipánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o4rK
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 5 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 6 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 15 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 1 hodinou
Špenátová polévka
brtna před 3 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 3 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 4 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 4 hodinami
Kulajda z cukety
Romana20 před 4 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 5 hodinami
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 6 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 7 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 7 hodinami
Tématické fráze:
jak zamichatn snih na piškotový dort,
mokry piškotový dort,
hera piškotový dort,
korpus piskot mramor,
mokrý dort s marcipanem,
aby se marcipán leskl,
dort zdobený bílkem,
drty zdobené marcipánem,
aby se dort leskl,
aby se dort leskl
Suroviny:
vejce,
cukr moučkový,
mouka polohrubá,
rum,
voda,
prášek do pečiva,
olej,
tuk hera,
cukr moučkový,
mléko,
mouka hladká,
cukr vanilkový,
rumové aroma,
mléko sušené polotučné,
olej,
cukr moučkový,
potravinářské barvivo,
voda,
aroma
Komentáře (1)